26.7.14

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ - Την Δευτέρα κεκλεισμένων των θυρών η δίκη για την δολοφονία του Αρχιμανδρίτη στην Χώρα

Είχε βρεθεί νεκρός μέσα σε λίμνη αίματος  εντός της οικίας του

Η δίκη για την δολοφονία του  54 χρονου  Αρχιμανδρίτη  Φώτιου Ζαχαρόπουλου που πρίν 6 μήνες είχε συνταράξει την κοινωνία της Μεσσηνίας αναμένεται να ξεκινήσει  εκτός απροόπτου την Δευτέρα κεκλεισμένων των θυρών  στην αίθουσα του Τριμελούς Δικαστηρίου Ανηλίκων Κυπαρισσίας.
Δράστες, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, είναι ένας 24χρονος υπήκοος Γεωργίας και ένας 18χρονος έλληνας, οι οποίοι έχουν ομολογήσει την πράξη τους  ενώ σε βάρος τους  έχει σχηματισθεί δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση.
Ο 18χρονος Χωραΐτης αντιμετωπίζει τις κατηγορίες: ανθρωποκτονία με πρόθεση κατά συναυτουργία, ληστεία τελεσθείσα με ιδιαίτερη σκληρότητα κατά συναυτουργία, οπλοφορία και οπλοχρησία από κοινού και παράνομη οπλοκατοχή. Το τελευταίο αδίκημα αφορά μια αυτοσχέδια σιδηρογροθιά που βρέθηκε στο σπίτι του και με αυτή κατηγορείται ότι επιτέθηκε στο θύμα και το χτύπησε στο κεφάλι.
Ο Γεωργιανός βαρύνεται με τις ίδιες κατηγορίες εκτός της παράνομης οπλοκατοχής. Παραμένει προφυλακισμένος και αναμένεται να παραπεμφθεί για να δικαστεί σε Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, αλλά δεν έχει ακόμη οριστεί ο τόπος και η ημερομηνία της δίκης.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου