30.7.14

ΠΥΛΟΣ - ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΤΑ

Με μεγάλη επιτυχία τελέσθηκαν τα εγκαίνια του ανακαινισμένου καταστήματος των ΕΛΤΑ, σήμερα το πρωί, στην Πύλο.

Η Διοίκηση των Ελληνικών Ταχυδρομείων, αξιολογώντας τη σημασία της λειτουργικότητας του εργασιακού χώρου, αλλά και την αναγκαιότητα της συμπόρευσης των υπηρεσιών της με τη νέα τεχνολογία, εκπόνησε μελέτη για την μετατροπή και δημιουργία ενός σύγχρονου καταστήματος, που θα έχει τη δυνατότητα να εξυπηρετεί πλήθος κόσμου, προσφέροντας ταυτόχρονα πολύ περισσότερες υπηρεσίες σε σχέση με την νέα τεχνολογία και το διαδίκτυο.

Ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος, κ. Δημήτριος Καφαντάρης, ευχαριστώντας όλους όσους παρευρέθησαν στα εγκαίνια, δήλωσε: 
«Σήμερα εγκαινιάσαμε το ανακαινισμένο Ταχυδρομικό Κατάστημα της Πύλου, το οποίο σηματοδοτεί και την έναρξη καινούργιων, επιπλέον δράσεων, που θα προσφέρονται στους δημότες και τους επισκέπτες του Δήμου Πύλου-Νέστορος. Σε έναν τόπο που πραγματικά χρειάζεται την αναβάθμιση νέων υπηρεσιών, κρατικών και άλλων, πιστεύω, ότι από σήμερα το ταχυδρομείο θα είναι πιο λειτουργικό, προσφέροντας στο εξής καλύτερες υπηρεσίες. Συν τις άλλοις , με την αναβάθμιση του χώρου θα αναδειχθεί και μια μεγάλη γκάμα προϊόντων που προσφέρει από σήμερα στους πελάτες του. Εύχομαι από καρδιάς καλή πορεία και καλές υπηρεσίες, πάνω από όλα για τον πολίτη». Επιπλέον, ο Δήμαρχος επισήμανε την άμεση υλοποίηση της υπόσχεσης που έδωσε στην διοίκηση των ΕΛΤΑ, για τη δημιουργία δεύτερου Ταχυδρομικού Πρακτορείου, στην Δημοτική Κοινότητα Χώρας.

Με τη σειρά του το εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου των ΕΛΤΑ, κ. Δημήτριος Κέκερης,δήλωσε: 
«Τα ΕΛΤΑ προσπαθούνε,μέσα στην κρίση, να εκσυγχρονίσουν τις λειτουργίες τους και τα καταστήματά τους. Με καλή ορθολογική κρίση, εμείς μπαίνουμε σε έναν δρόμο ανάπτυξης και βελτίωσης των υπηρεσιών, που μας κατευθύνουν στην νέα εποχή. Η νέα τεχνολογία φέρνει νέα προϊόντα, επομένως η παραδοσιακή λειτουργία του Ταχυδρομείου αρχίζει να περιθωριοποιείται, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τα γράμματα που έχουν εκλείψει εξαιτίας τωνe-mails.» Και συνέχισε: «Το ταχυδρομείο πρέπει να ακολουθήσει το νέο ρεύμα. Σε αυτό τον άξονα κινούμαστε και πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρουμε. Οι νέες υπηρεσίες του καταστήματος δίνουν τη δυνατότητα στους πολίτες να εξυπηρετηθούν καλύτερα και με πιο σύγχρονο τρόπο, καθώς το ταχυδρομείο θα έχει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό και την υποδομή που χρειάζεται γι αυτό το σκοπό».

Στα εγκαίνια παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος, κ. Δημήτριος Καφαντάρης,ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Μεσσηνίας, Πανοσιολογιότατος Θεόφιλος, ο Γενικός Διευθυντής Ταχυδρομικών Λειτουργιών, κ. Σάββας Δάνδαλος, ο Περιφερειακός Διευθυντής Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας, κ. Χρυσόστομος Βεργής,το εκτελεστικό στέλεχος του Διοικητικού Συμβουλίου των ΕΛΤΑ, κ. Δημήτριος Κέκερης, ο Τομεάρχης πωλήσεων της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πελοποννήσου Ελλάδος, κ. Θανάσης Διονυσόπουλος, ο Προϊστάμενος του καταστήματος ΕΛΤΑ της Πύλου, κ. Θανάσης Νικολόπουλος, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι, καθώς και πλήθος κόσμου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου