12.7.14

ΦΩΤΟ: Αυτό είναι το σκυλάκι που συνέλαβαν (μαζί με την ιδιοκτήτριά του) γιατί έκανε βόλτες... στον Αγιο Ανδρέα

- ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΛΗΣΗ ΤΩΝ 400 ΕΥΡΩ

Απίστευτο περιστατικό στον προαύλιο χώρο του ιερού Ναού Αγίου Ανδρέου Πατρών. Δύο αστυνομικοί συνέλαβαν γυναίκα επειδή... έκανε βόλτα τα σκυλιά της στον προαύλιο χώρο του ναού. Η γυναίκα είχε δύο σκυλιά ενώ είχε μαζί της όπως ο νόμος προβλέπει και σακουλάκια για τα περιττώματά τους. 
Τα έδειξε στους αστυνομικούς όμως εκείνοι δεν πτοήθηκαν δηλώνοντας πως έχουν εντολή να μην επιτρέπουν σκυλιά στον περίβολο της εκκλησίας γιατί ο χώρος είναι ιερός. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα όπου κρατήθηκε.
Από την πλευρά της η Αστυνομία δηλώνει πως κατά την σχετική αγορανομική διάταξη απαγορεύεται να κάθεται κάποιος με το σκυλί του στο παγκάκι, όπως έκανε η κυρία. 
Της επεβλήθηε πρόστιμο 300 ευρώ γι αυτόν τον λόγο και άλλα 100 ευρώ γιατί δεν είχε πάνω της το πιστοποιητικό ότι το σκυλί ήταν εμβολιασμένο. 
Ωστόσο και τα δύο σκυλάκια της κυρίας ήταν τσιπαρισμένα, αφού η συγκεκριμένη γυναίκα είναι φιλόζωη και τηρεί όλους τους κανόνες υγιεινής. 
Σύμφωνα με πληροφορίες το όλο θέμα έχει προκύψει μετά τα έντονα παράπονα που διενεργούν μέλη του Δ.Σ. του Ιερού ναού Αγίου Ανδρέου για τις βόλτες που κάνουν Πατρινοί με τα σκυλιά τους στον Ιερό Ναό. οι φιλόζωοι έχουν ξεσηκωθεί και αναμένονται και άλλες αντιδράσεις αλλά και καταγγελίες ακόμη και στην Ευρωπαϊκή Ενωση. 

dete.gr


ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου