29.7.14

Απόπειρα δολοφονίας Αυστραλού τουρίστα στη Ζάκυνθο

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τριών δραστών απόπειρας ανθρωποκτονίας 36χρονου υπηκόου Αυστραλίας, που έγινε χθες τις πρώτες πρωινές ώρες στην περιοχή του Λαγανά στη Ζάκυνθο.
Τα τρία άτομα έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, ακινητοποίησαν τον 36χρονο Αυστραλό υπήκοο και τον χτύπησαν αρχικά με ένα ρόπαλο, ενώ στη συνέχεια ένας από αυτούς τον πυροβόλησε μια φορά στο δεξί πόδι με πυροβόλο όπλο.
Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, έχει προκύψει η εμπλοκή δύο ατόμων στη συγκεκριμένη υπόθεση. Πρόκειται για έναν 42χρονο υπήκοο Βουλγαρίας, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες το βράδυ, καθώς και έναν 47χρονο ημεδαπό που αναζητείται. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα αδικήματα της εκβίασης, της ηθικής αυτουργίας στην απόπειρα της ανθρωποκτονίας και της βαριάς σωματικής βλάβης.
Ο 36χρονος Αυστραλός μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Ζακύνθου.
Ο 42χρονος συλληφθείς υπήκοος Βουλγαρίας θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου, ενώ οι αστυνομικές έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό και των υπόλοιπων εμπλεκομένων στην υπόθεση.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου