25.7.14

Χαλάλι το... ξενύχτι ! Σούπερ Θρύλος

Εξαιρετικός ο Ολυμπιακός στην πρεμιέρα του στο ICC, επικράτησε με το εμφατικό 3-0 της Μίλαν! 
Τσόρι, Διαμαντάκος και Μπουχαλάκης τα γκολ για την ομάδα του Μίτσελ που έκανε ότι ήθελε στο χορτάρι τους Ιταλούς.  
Πολύ καλά δείγματα γραφής έδειξε ο Ολυμπιακός, στην άλλη άκρη του Ατλαντικού σε αυτό το τόσο ισχυρό φιλικό. Οι Πειραιώτες μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και στο 16' άνοιξαν το σκορ με το σουτ του Τσόρι Ντομίνγκες. 
Ο οποίος μετά από σέντρα του Ντοσεβί, στόπαρε τη μπάλα μέσα στην αντίπαλη περιοχή και «εκτέλεσε» τον Γκάμπριελ. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου οι Πειραιώτες διατήρησαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και απείλησαν ακόμη με τους Φουστέρ (24'), Μαζουακού (38'), Παπάζογλου (39'),
Το δεύτερο μισό ξεκίνησε σε ανάλογο τέμπο με τους Πειραιώτες να ξεκινούν πιο δυνατά. Στο 49' μάλιστα διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Διαμαντάκο, ο οποίος πλάσαρε εύστοχα μετά από σέντρα του Μαζουακού. Η μεγαλύτερη ευκαιρία της Μίλαν έγινε στο 55', όταν το σουτ του Σαπονάρα αποκρούστηκε από το δοκάρι, ενώ στο 57' το σουτ του Ντοσεβί πέρασε λίγο άουτ. Οι «ερυθρόλευκοι» έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους στο 78', όταν ο Μπουχαλάκης με έναν «κεραυνό», έστειλε για τρίτη φορά τη μπάλα στα δίχτυα της Μίλαν.
Οι Ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν με διάταξη 4-1-4-1 και τους Ρομπέρτο, Ελαμντελαουΐ, Μαζουάκου,Μανωλά, Αμπιντάλ, Κασάμι, Σάμαρη, Τσόρι, Φουστέρ, Ντοσεβί, Παπάζογλου. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Μανιάτης, Χολέμπας, Αυλωνίτης, Διαμαντάκος, Σαβιόλα, Κολοβός, Σιόβας, Μπουχαλάκης, Σαλίνο και Γκαζαριάν.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου