19.7.14

ΜΕΣΣΗΝΙΑ -Στα βήματα του καπετάν Βασίλη ο γιός του Αχιλλέας

Ξεκίνησε η μελέτη για την προσθήκη ορόφου πάνω από την Ψυχιατρική Κλινική του Νοσοκομείου

Γιώργος Μπέζος: «Στόχος μας, το συντομότερο δυνατό να ωριμάσει μελετητικά το έργο. 
Δεν μπορούμε να χάσουμε ούτε μία μέρα»

Μεθοδικά και συντονισμένα προχωρούν οι διαδικασίες για την υλοποίηση του μεγάλου στόχου που έχει θέσει η Διοίκηση του Νοσοκομείου Καλαμάτας και που αφορά την προσθήκη ενός ορόφου 1.000 τ.μ πάνω από την Ψυχιατρική Κλινική.

Υπενθυμίζεται ότι μόλις πριν από λίγο καιρό ο Διοικητής του Νοσοκομείου Καλαμάτας κ.Γιώργος Μπέζος μαζί με το Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ.Πέτρο Τατούλη και τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ.Παναγιώτη Κατσίβελα ανακοίνωσαν από το χώρο του Νοσοκομείου ότι ξεκινούν άμεσα όλες εκείνες οι απαραίτητες ενέργειες και διαδικασίες για την ωρίμανση και υλοποίηση αυτού του μεγάλου έργου.

Ειδικότερα την Παρασκευή 18.07.2014 στελέχη της εταιρίας ΤΕΜΕΣ Α.Ε ιδιοκτησίας της οικογένειας Κωνσταντακόπουλου μαζί με πολιτικούς μηχανικούς τεχνικών μελετητικών γραφείων επισκέφθηκαν το Νοσοκομείο Καλαμάτας προκειμένου να δουν και να καταγράψουν από κοντά όλα εκείνα τα τεχνικά χαρακτηριστικά και δεδομένα του έργου.
Ο προϊστάμενος της Τεχνικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου διπλωματούχος ηλεκτρολόγος μηχανικός κ.Τάσος Βλαχοδημητρόπουλος μαζί με την πολιτικό μηχανικό κ.Σοφία Κορακοβούνη ξενάγησαν το κλιμάκιο σε όλους τους σχετικούς χώρους και παρείχαν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

Με αφορμή την επίσκεψη ο Διοικητής του Γ. Ν. Μεσσηνίας κ.Γιώργος Μπέζος δήλωσε:

«Καθημερινά δουλεύουμε και συνεργαζόμαστε όλοι μαζί προκειμένου να υλοποιήσουμε ένα μεγάλο στόχο που θα συμβάλει καταλυτικά στην ουσιαστική αναβάθμιση του Νοσοκομείου μας.

Κυρίαρχος μέλημά μας σε αυτή τη φάση είναι να καταφέρουμε να ωριμάσουμε το έργο στο συντομότερο δυνατόν χρόνο. Και πιστεύω ότι έχουμε ξεκινήσει καλά. Η έναρξη υποβολής προτάσεων για ένταξη στη νέα προγραμματική περίοδο πρέπει να μας βρει πανέτοιμους. Μέχρι τότε πρέπει να έχουμε κάνει τα αδύνατα δυνατά και το έργο της προσθήκης του ορόφου πάνω από την Ψυχιατρική Κλινική του Νοσοκομείου να έχει ωριμάσει.  Δεν έχουμε την πολυτέλεια να χάσουμε ούτε μέρα. Γνωρίζουμε ότι έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας αλλά είμαστε αισιόδοξοι.

Θέλω να ευχαριστήσω για ακόμη μια φορά την οικογένεια του κ.Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλου και τους συνεργάτες του με τους οποίους είμαστε σε καθημερινή επικοινωνία όπως επίσης και τα στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου μας»

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου