27.7.14

7 Σημάδια Απιστίας για Γέλια

Οι περισσότεροι σύμβουλοι γάμου λένε σε άντρες και γυναίκες (ιδιαίτερα σε όσους κοντεύουν τα πενήντα) να είναι προσεκτικοί και να μην παραβλέπουν τα σημάδια (της απιστίας) καθώς αυτή είναι μία από τις κύριες αιτίες διαζυγίου, μαζί με την έλλειψη επικοινωνίας και τα σεξουαλικά προβλήματα

Ενα συνηθισμένο φλερτ που γίνεται μια φορά δεν είναι λόγος χωρισμού, εκτός εάν γίνεται μεταξύ του/της συζύγου σου και της/του κολλητή/ού σου. Επίσης, εάν ο/η σύζυγός σου τριγυρίζει για πολύ καιρό με κάποιο άτομο που εσύ δεν το ξέρεις τότε αυτό θα μπορούσε να είναι πρόβλημα...

Δεν χρειάζεται να είναι ιδιοφυΐα κάποιος για να καταλάβει εάν ο άλλος ξενοκοιτάει. Τα σημάδια είναι συνήθως αρκετά προφανή. Αλλά μερικοί άνθρωποι δεν δίνουν σημασία. Αν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία, δες μερικά λεπτά σημάδια που φανερώνουν τις ερωτοδουλειές στις οποίες (μπορεί) είναι μπλεγμένο το ταίρι σου:

ΣΗΜΑΔΙΑ ΑΠΙΣΤΙΑΣ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ (ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΗ ΣΟΥ ΒΓΟΥΝΕ ΞΙΝΑ...)

ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ


1. Εάν μετά τις διακοπές που έχετε πάει μαζί ο άντρας σου ξοδεύει πολύ χρόνο στο Διαδίκτυο αναζητώντας ρομαντικά ξενοδοχεία σε κάποιο νησί, αυτό μπορεί να είναι ένα μικρό σημάδι ότι έχει μπλέξει.

2. Εάν ξαφνικά αρχίζει να σε φωνάζει Σούλα, ενώ σε λένε Ρούλα, δεν σημαίνει ότι είδε πρόσφατα το «Λούφα και Παραλαγή»... Πρόσεξέ το!

3. Αν διαβάζει το βιβλίο «Η Χαρά του Σεξ», ενώ μαζί το κάνετε αραιά και που, θα μπορούσε να είναι μια ένδειξη. Επίσης, εάν προσέξεις ότι έχει κρυμμένο στο γραφείο του το Kama Sutra και ταυτόχρονα επισκέπτεται μασέρ για τη μέση του δυο φορές την εβδομάδα, ίσως αυτό να σημαίνει ότι... γυμνάζεται παρέα με κάποια άλλη.

4. Εάν και οι δυό σας ψηφίζατε πάντα π.χ ΚΚΕ και τώρα τελευταία δεν χρησιμοποιεί τις λέξεις κεφαλαιοκράτες, κυβέρνηση πλουτοκρατίας, ξένα και ντόπια μονοπώλια κλπ αυτό σημαίνει ή ότι έχει υποστεί είτε σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι ή, πιο πιθανό, βλέπει στα κρυφά μια ψηφοφόρο της Ν.Δ ή του ΠΑΣΟΚ.

5. Σε περίπτωση που έρχεται στο σπίτι αναμαλλιασμένος και σου λέει ότι ο αέρας του χάλασε το μαλλί, κοίταξε έξω από το παράθυρο αμέσως. Εάν δεν φυσάει δυνατά, υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να λέει ψέματα.
6. Αν έχει στο συρτάρι του κορνιζαρισμένη τη φωτογραφία μιας άλλης γυναίκας, μπορεί να αποτελεί ένδειξη ότι τσιλιμπουρδίζει... Μην το χάψεις αν σου πει ότι αγόρασε πρόσφατα την κορνίζα και ξέχασε να βγάλει τη φωτογραφία που είχε βάλει το μαγαζί

7. Αν σου λέει επανειλημμένα ότι καθυστέρησε να φύγει από το γραφείο και είναι άνεργος, ίσως θα πρέπει κάτι να υποψιαστείς.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ
1. Εάν χτυπάει το τηλέφωνο, το σηκώνει η γυναίκα σου και κλειδώνεται κάνα δίωρο στο άλλο δωμάτιο για να μιλήσει και ύστερα σου λέει ότι την πήρε το φιλόπτωχο ταμείο της ενορίας για να της ζητήσει μία δωρεά, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά.

2. Αν στο λογαριασμό της πιστωτικής κάρτας της δεις ότι ξόδεψε 1000€ για εσώρουχα και δεν έχεις δει να φοράει κάποιο από αυτό, μην νομίσεις ότι τα φυλάει σαν έκπληξη για μια ειδική περίσταση. Μπορεί να είναι έτσι, αλλά η ειδική περίσταση μάλλον δεν σε αφορά.

3. Αν σου λέει ότι πρόκειται το Σαββατοκύριακο να επισκεφθεί τη γιαγιά της και θυμηθείς ότι  πριν χρόνια είχες πάει στη κηδεία της, κάτι ύποπτο συμβαίνει.

4. Αν φέρνει σπίτι τεράστια μπουκέτα από κόκκινα τριαντάφυλλα αρκετές φορές την εβδομάδα, ίσως πρέπει να υποθέσεις ότι δεν τα αγοράζει αλλά της τα αγοράζουν.

5. Αν η γυναίκα σου έχει μια υγιή λίμπιντο και αρχίζει τις νύχτες να κοιμάται στον άβολο καναπέ στο σαλόνι, αυτό θα μπορούσε να είναι ένα σημάδι ότι δεν ενδιαφέρεται να κάνει σεξ μαζί σου. Μπορεί να συμπεράνεις λοιπόν ότι κρατάει δυνάμεις για να κάνει σεξ με κάποιον άλλο.

6. Φυσικά, ο πιο εύκολος τρόπος για να καταλάβεις ότι η γυναίκα σου σε απατά, είναι αν την βρεις στο κρεβάτι σας με κάποιον άλλο. Αυτό είναι αδιάσειστο αποδεικτικό στοιχείο. Μην πειστείς από την εξήγηση ότι ο τύπος στο κρεβάτι σας είναι ο γυμνιστής τεχνικός στρωμάτων και τσεκάρει τα ελατήρια του δικού σας για να δει αν αντέχουν τους... κραδασμούς

7. Αν η γυναίκα σου λέει ότι θα βγει το βράδυ για μια δουλειά και δεν σου λέει τι είδους δουλειά, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι είναι έτοιμη να πάει για φαγητό και ότι ήθελε προκύψει. ΄Η μήπως;

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου