5.7.14

ΗΛΕΙΑ: 58χρονος άνδρας κλέφτηκε με 14χρονη για να την παντρευτεί

Δύο περιπτώσεις εκούσιων απαγωγών προκαλούν μεγάλο ενδιαφέρον στην Ηλεία. Δεν πρόκειται από εκείνες τις περιπτώσεις που ανήλικοι ΡΟΜΑ «κλέβονται» για να παντρευτούν, όπως συνηθίζεται από τα έθιμα της φυλής, αλλά για έναν Έλληνα και έναν Αλβανό, που «κλέφτηκαν» με μια 15χρονη και μια 14χρονη αντίστοιχα με σκοπό... το γάμο.
Για αποπλάνηση ανηλίκου
Για τρεις μήνες την είχε στο σπίτι του με τη θέλησή της και είχαν ολοκληρωμένες σεξουαλικές σχέσεις. Ο λόγος για έναν 29χρονο από τη Αλβανία και μια 14χρονη μαθήτρια που είχαν συνάψει σχέση παρά την θέληση των γονέων της μαθήτριας. Η υπόθεση που εκτυλίχθηκε σε μεγάλη πόλη της Ηλείας, έφτασε στην Αστυνομία που επενέβη και συνέλαβε τον 29χρονο.
Σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα ο 29χρονος κρατούσε στο σπίτι του την μαθήτρια από τον περασμένο Απρίλιο και ζούσαν ως ζευγάρι. Ο ίδιος δεν αρνήθηκε στους αστυνομικούς όσα καταγγέλθηκαν σε βάρος του από τους γονείς της κοπέλας και τους ανέφερε πως σκοπός του είναι ο γάμος και για αυτό το λόγο έμεναν μαζί και είχαν ολοκληρωμένες σχέσεις. Οι γονείς της 14χρονης που βρίσκονται σε διάσταση, μη μπορώντας να κάνουν κάτι άλλο, απευθύνθηκαν στην Αστυνομία που επενέβη άμεσα όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις που αφορούν σε ανήλικους.
Εκούσια απαγωγή με σκοπό το γάμο
Αυτό δεν ήταν το μόνο περιστατικό που αφορά σε ανήλικη κοπέλα. Ένας 58χρονος Έλληνας από την περιοχή του Κάμπου, απήγαγε με τη θέλησή της μια 15χρονη από τη Βουλγαρία, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλαν οι γονείς της στην Αστυνομία. Το περιστατικό αυτό έχει συμβεί από τον περασμένο Μάιο και βλέποντας πως η 15χρονη δεν έχει επιστρέψει οι γονείς της προχώρησαν σε μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του 58χρονου ο δικηγόρος τους. Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης απήγαγε την κοπέλα με σκοπό το γάμο.

ilialive.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου