29.7.14

ΘΛΙΨΗ - Ακρωτηριάζουν το 3χρονο αγοράκι που έβαλε το χέρι του στο πλυντήριο!

Θλίψη προκαλεί η είδηση πως η λεπτή, πολύωρη χειρουργική επέμβαση που έγινε στο άτυχο αγοράκι από τους ορθοπεδικούς του Νοσοκομείου Χατζηκώστα, στα Σύβοτα Θεσπρωτίας, δεν πέτυχε με αποτέλεσμα την ανάγκη ακρωτηριασμού του χεριού του.

Τα νέα, δυστυχώς, δεν είναι καθόλου ευχάριστα για το μόλις τριάμισι ετών αγοράκι απο τα Σύβοτα Θεσπρωτίας, που τραυματίστηκε όταν έβαλε το χεράκι του στο πλυντήριο ρούχων.

Το χέρι του άτυχου μικρού, δεν αιματώνεται με αποτέλεσμα οι θεράποντες γιατροί να είναι υποχρεωμένοι να προχωρήσουν σε οριστικό ακρωτηριασμό του.

Εξαιρετικά κρίσιμες οι επόμενες ώρες! 

Στο επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν από το Νοσοκομείο Χατζηκώστα, που υπογράφεται από τον Διοικητή του, Λάμπρο Γεωργόπουλο, αναφέρονται τα εξής:«Μετά την εκτίμηση που έγινε σήμερα από την εξειδικευμένη ιατρική ομάδα που έκανε την προσπάθεια επανασυγκόλησης στον τρίχρονο ασθενή διαπιστώθηκε η αδυναμία αιματώσεως του περιφερειακού τμήματος. Στο ανωτέρω πλαίσιο και για να μην διακινδυνεύσει η ζωή του ασθενούς αποφασίσθηκε ο ακρωτηριασμός του μη βιώσιμου τμήματος».

epirusgate.blogspot.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου