20.7.14

ΕΙΧΕ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΕΙ ΤΟ 2012 - Φωτογραφία από το σπίτι του Μαζιώτη και της Ρούπα


Φωτογραφία από το σπίτι του Μαζιώτη και της Ρούπα

Φωτογραφία από το σπίτι που διέμενε ο Μαζιώτης και η Ρούπα στο Μαρούσι, ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Δημοσίευμα της εφημερίδας «Καθημερινή» αναφέρεται στο εσωτερικό του διαμερίσματος που είχαν ενοικιάσει οι τρομοκράτες.
Η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία φέρεται να έχει εστιάσει την προσοχή της σε συγκεκριμένη περιοχή, έπειτα από πληροφορίες ότι εκεί εντοπίστηκε να κινείται τις ημέρες πριν από τη σύλληψη του καταζητούμενου τρομοκράτη το ασημί Hyundai Accent, το οποίο είχε αγοράσει ο Μαζιώτης τον Ιούλιο του 2013, χρησιμοποιώντας πλαστή ταυτότητα με όνομα «Μιχάλης Μιχελάκης». Καλά πληροφορημένη πηγή δήλωσε στην εφημερίδα ότι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής πραγματοποίησαν τα προηγούμενα 24ωρα έρευνα στο αρχείο φωτογραφιών και video των καμερών ασφαλείας που λειτουργούν στα διόδια της Εθνικής και Αττικής Οδού και εντόπισαν φωτογραφίες του ασημί Hyundai με αριθμό κυκλοφορίας ΥΗΤ 2959.
Με τα παραπάνω ευρήματα οι αστυνομικοί αποτύπωσαν πιθανές διαδρομές των Μαζιώτη - Ρούπα, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι διατηρούν κρησφύγετο σε Μαραθώνα, Γραμματικό ή σε κάποια από τις γύρω περιοχές. Και το 2010 εξάλλου, στη διάρκεια των ερευνών για την εξάρθρωση του "Επαναστατικού Αγώνα", το σπίτι-κρησφύγετο των Μαζιώτη και Ρούπα είχε εντοπιστεί σε αραιοκατοικημένη περιοχή στη Νότια Αττική και συγκεκριμένα στα Καλύβια.

Το σπίτι το είχε νοικιάσει το φθινόπωρο του 2012 η Πόλα Ρούπα, με πλαστά στοιχεία και έναντι 600 ευρώ, όπως αναφέρει το «Εθνος», ενώ στη γειτονιά έλεγε πως ήταν μεταφράστρια και ο σύζυγός της που απουσίαζε γραφίστας. Στο διαμέρισμα δεν βρέθηκαν όπλα ή εκρηκτικά, ενώ όπως αναφέρει το δημοσίευμα οι αστυνομικοί βρήκαν σε αυτό μία φωτογραφία του παιδιού τους- που σήμερα είναι 4,5 ετών- τραβηγμένη το 2010, όταν ήταν βρέφος 10 μηνών, ενώ το δωμάτιό του θύμιζε παιδική χαρά.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου