21.7.14

ΦΡΙΚΗ : θείος-τέρας εξέδιδε την 11χρονη ανιψιά του !!!

Την ίδια του την ανιψιά - που μάλιστα είναι μόλις 11 χρόνων- «νοίκιαζε» σε φίλο του, για να βγάλει λίγα χρήματα, ένας αδίστακτος 41χρονος από το Ιλιον!
 Μάλιστα, κι εκείνος ξεσπούσε επανειλημμένα πάνω στο ανήλικο κοριτσάκι τις αρρωστημένες ορέξεις του!
Τέλος στο μαρτύριο της 11χρονης κοπελίτσας έβαλαν οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., που διαπίστωσαν ότι ο 41χρονος θείος την είχε παραδώσει στον 33χρονο για πολλοστή φορά ώστε να προβεί σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της, με αντάλλαγμα 150 ευρώ.

Οι δύο δράστες συνελήφθησαν στο Ιλιον και στην κατοχή του 41χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα 150 ευρώ και ένα στιλέτο, ενώ στην κατοχή του 33χρονου δύο μαχαίρια.
Οι συλληφθέντες παραδόθηκαν σε αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής. Από την έρευνα που διενεργήθηκε, προέκυψε ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που ο «στοργικός» θείος εξωθούσε στην πορνεία την ανήλικη ανιψιά του, καθώς και ότι ο 33χρονος είχε ασελγήσει κατ' επανάληψη σε βάρος της. 

Οι δύο άνδρες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, που τους άσκησε δίωξη για αποπλάνηση παιδιού κατ' εξακολούθηση, μαστροπεία και παράβαση του νόμου περί όπλων.
Οι αστυνομικοί ερευνούν τώρα αν οι γονείς του άτυχου κοριτσιού γνώριζαν τι συνέβαινε στην 11χρονη κόρη τους, η οποία παρακολουθείται από ειδικούς παιδοψυχολόγους, που προσπαθούν να τη βοηθήσουν να ξεπεράσει τη φρίκη που βίωσε.


espresso 

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου