19.6.14

ΠΑΤΡΑ: Κατήγγειλε τον εραστή της... ως ληστή

Τηλεφώνημα από μια γυναίκα δέχτηκε στις 17 Ιουνίου η Άμεση Δράση Πατρών, η οποία κατήγγειλε ότι ένας άνδρας τη λήστεψε στην οδό Σμύρνης, στην Πάτρα.
 Η γυναίκα υποστήριξε ότι είχε πέσει θύμα τσαντάκια, ο οποίος την απείλησε με μαχαίρι.
Η αστυνομία κινητοποιήθηκε και την επόμενη μέρα συνέλαβε τον άνδρα που σύμφωνα με τη 47χρονη ήταν ο δράστης της ληστείας σε βάρος της.
Ωστόσο όπως προέκυψε η αλήθεια ήταν άλλη. 
Ενώ αρχικά η γυναίκα έκανε ότι δε γνωρίζει τον άνδρα αποδείχτηκε το αντίθετο και προέκυψε μάλιστα ότι είχαν ερωτική σχέση.
Όπως αποδέχτηκε η ίδια στη συνέχεια κατηγόρησε ψευδώς τον 48χρονο άνδρα για τη ληστεία, με αποτέλεσμα η 47χρονη να συλληφθεί.
Ληστεία δεν υπήρχε, ωστόσο ο άνδρας είχε προσπαθήσει να την πάρει την τσάντα χωρίς απειλή μαχαιριού ή άλλου όπλου και μάλιστα δεν τα κατάφερε.
Η αστυνομία έκανε ολόκληρη κινητοποίηση για να φτάσει στα ίχνη του άνδρα για να αποδειχτεί στη συνέχεια πως μόνο ληστής δεν ήταν...
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ: 
Συνελήφθη χθες (18-6-2014), το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, μια ημεδαπή γυναίκα, ηλικίας 47 ετών σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για ψευδή ανωμοτί κατάθεση.
Ειδικότερα προχθές (17-6-2014) το απόγευμα, η 47χρονη κατήγγειλε στο κέντρο αστυνομικών επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης Αχαΐας ότι δράστης με την απειλή μαχαιριού αποπειράθηκε να αφαιρέσει τη τσάντα της, χωρίς να τα καταφέρει και τράπηκε σε φυγή.
Για την εξιχνίαση της υπόθεσης και την ανεύρεση του δράστη διενεργήθηκαν άμεσα επισταμένες και συνεχείς αναζητήσεις των αστυνομικών με αποτέλεσμα τον εντοπισμό του την επόμενη ημέρα το πρωί και τη σύλληψη του.
Κατά την προσαγωγή του 48χρονου στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών και την επίδειξη του στην 47χρονη αυτή δήλωσε ψευδώς ότι δεν τον αναγνωρίζει ως δράστη της ληστείας σε βάρος της.
Από τα στοιχεία της έρευνας προέκυψε ότι η 47χρονη διατηρεί φιλία – σχέση με τον 48χρονο και η απόπειρα αφαίρεσης της τσάντας είχε πραγματοποιηθεί με σκοπό την κλοπή και όχι με την απειλή μαχαιριού όπως ψευδώς αυτή είχε καταγγείλει.
Οι συλληφθέντες θα οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.
 

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου