14.6.14

Έπιασε τη γυναίκα του να τον απατά και αποσπά χρήματα από τον εραστή της

Πατρινός έμπορος έπιασε πριν από λίγους μήνες τη γυναίκα του να τον απατά και αποσπά χρήματα από τον εραστή της!

Ο γνωστός Πατρινός, όπως αναφέρει το patrastimes, είχε υποψίες για τα... περπατήματα της συζύγου του όταν αυτός απουσίαζε από το σπίτι ή ήταν απασχολημένος με τις εμπορικές του δραστηριότητες και με τη βοήθεια δύο φίλων του κατόρθωσε να ξεδιαλύνει το μυστήριο της περίεργης συμπεριφοράς της.

Όλα συνέβησαν πριν τρεις μήνες, όταν έστησε καρτέρι μαζί με δύο ακόμα άτομα και έπιασε στα πράσα την «καλή» του με τον εραστή της, την ώρα που αυτή βρισκόταν στα προκαταρκτικά ερωτικών περιπτύξεων σε συνοικία της Πάτρας.

Η πρώτη αντίδραση του απατημένου συζύγου ήταν με τη βοήθεια των δύο φίλων του να ξυλοκοπήσει τον εραστή της γυναίκας του.

Λίγες ημέρες αργότερα ο απατημένος σύζυγος πήρε πληροφορίες για τον εραστή της γυναίκας του, οπότε έμαθε πως και αυτός είναι παντρεμένος.

Ο απατημένος σύζυγος -που αντιμετωπίζει λόγω της οικονομικής κρίσης πολλά οικονομικά προβλήματα- έβαλε σε εφαρμογή ένα αρκετά για τον ίδιο προσοδοφόρο σχέδιο.

Άρχισε να εκβιάζει τον εραστή της γυναίκας του και να του αποσπά χρήματα, απειλώντας τον πως εάν δεν του τα δίνει κάθε μήνα τότε θα μάθει η σύζυγός του για τις εξωσυζυγικές του δραστηριότητες.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου