20.6.14

ΕΡΕΥΝΑ - Οι Γυναίκες αν απατήσουν το κάνουν για τα καλά...

Οταν οι γυναίκες αποφασίσουν να κάνουν την απιστία... θέλουν ποικιλία!

Ερευνα από το Βρετανικό Κέντρο Ερευνών Ενηλίκων έδειξε ότι όταν οι γυναίκες κερατώνουν έχουν κατά μέσο όρο 2,3 εραστές, σε αντίθεση με τους άνδρες που έχουν 1,8 ερωμένες και πως οι γυναίκες είναι εκείνες που κατά το πλείστον κάνουν πρώτες απιστία μέσα σε ένα γάμο. 

Η έρευνα διεξήχθη ανάμεσα σε 4.000 άνδρες και γυναίκες.

Παράλληλα, ενώ οι άνδρες αρχίζουν τις απιστίες αφού περάσουν έξι χρόνια γάμου οι γυναίκες αρχίζουν μόλις περάσουν πέντε χρόνια. 
Επίσης, ενώ οι άνδρες ξεκινούν να κάνουν απιστίες κατά μέσο όρο στα 42 τους χρνια, οι γυναίκες ξεκινούν στα 37.

Ενα άλλο συμπέρασμα της έρευνας είναι ότι οι άνδρες κάνουν εξωσυζυγικές σχέσεις επειδή ο γάμος τους έχει καταντήσει βαρετός και επειδή θέλουν να τονώσουν το «εγώ» τους, ενώ οι γυναίκες ψάχνουν τη συναισθηματική κάλυψη, να τονώσουν την αυτοπεποίθησή τους και για να νοιώσουν ρομαντισμό.

Οι γυναίκες επίσης είναι περισσότερο πιθανό κα ερωτευθούν τους εραστές τους απ’ ότι οι άνδρες.
Ανδρες και γυναίκες υποστηρίζουν ότι η μονογαμία είναι αφύσικη για τον άνθρωπο. Πάντως το 76% των γυναικών και το 67% των ανδρών που έχουν εξωσυζυγική σχέση λένε ότι αγαπούν τον/την σύντροφό τους.

Παρ’ όλα αυτά, πάνω από ένα 49% των γυναικών και περίπου ένα 30% των ανδρών, υποστηρίζουν ότι αν μάθαιναν ότι το ταίρι τους τους απάτησε, θα το χώριζαν...

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου