12.6.14

ΤΕΛΟΣ με εντολή Σαμαρά ο Δαραβίγκας από τον ΟΚΑΝΑ

Λίγες ώρες μετά την δημοσιοποίηση της νέας σύνθεσης του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΚΑΝΑ, απομακρύνεται ο δημοσιογράφος Γιάννης Δαραβίγκας από τη θέση του αναπληρωτή προέδρου.
Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, που δεν γνώριζε για την τοποθέτηση του δημοσιογράφου μέχρι που δημοσιοποιήθηκε νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης, ζήτησε να απομακρυνθεί άμεσα, πράγμα που έγινε.
Ο δημοσιογράφος έχει γίνει πανελληνίως γνωστός ως τηλεοπτική γλάστρα του Στέφανου Χίου αλλά και για άλλες επεισοδιακές εμφανίσεις του σε περιθωριακά μικροκάναλα.
Την απόφαση είχε υπογράψει – μεταξύ πολλών άλλων – την περασμένη εβδομάδα ο προηγούεμνος υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης τοποθετώντας τον στη θέση αυτή μέχρι τον Ιούνιο του 2017.
Την εισήγηση πάντως για την τοποθέτηση του Δαραβιγκα την έκανε η Ζέττα Μακρη, η οποία ως γνωστόν εκτός απο τον Δαραβιγκα υποστήριξε και τον υπόδικο Μπέο στον Βόλο και για αυτο τον λόγο απομακρύνθηκε απο την Κυβέρνηση.
Τελικά με απόφαση που υπέγραψε ο αρμόδιος υπουργός, Μάκης Βορίδης ανεκλήθη ο διορισμός του κ. Ιωάννη Δαραβίγκα και αντικαθίσταται από τον Αναπληρωτή Καθηγητή Ψυχιατρικής του ΑΠΘ Ιωάννη Διακογιάννη, με εξειδίκευση στις Τοξικοεξαρτήσεις.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου