5.6.14

Θαν .Πετράκος …Έχουμε την λύση και για τις φωτιές !!!

ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΠΥΛΙΩΤΕΣ ΜΑΥΡΙΣΑΤΕ ΒΟΥΔΟΥΡΗ – ΚΑΡΑΜΠΑΤΣΟ !

ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΑΤΕ ΤΟ ....ΜΑΓΙΚΟ ΡΑΒΔΑΚΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ! 

Μετά τις λύσεις για την φτώχεια την ανεργία την αγροτική παραγωγή τις ακτές  τα μνημόνια ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Θαν.Πετράκος εμφανίστηκε με δηλώσεις του να έχει τις λύσεις και στο ζήτημα των πυρκαγιών .
Για την φωτιά στον σκουπιδότοπο της Πύλου  την αποκλειστική ευθύνη έχει ο Τατούλης και ο Καφαντάρης ….γνωμάτευσε ο Θανάσης
Α βρέ αχάριστοι Πυλιώτες ψηφοφόροι αν ψηφίζατε Βουδούρη και Καραμπάτσο στις εκλογές του Μαίου , όλα τα  χρόνια προβλήματα του δήμου Πύλου – Νέστορος από 1ης Σεπτέμβρη θα ανήκαν στο παρελθόν θα ήταν ενας ...κακός εφιάλτης !!!

Διαβάστε την δή­λω­ση του κ. Πε­τρά­κου :

«Η πυρ­κα­γιά που ξέ­σπα­σε για άλ­λη μια φο­ρά ε­χτές στη πε­ρι­ο­χή του Α­γί­ου Νι­κό­λα στην Πύ­λο, ό­που δε­μα­το­ποι­ούν­ται τα σκου­πί­δια, πή­ρε α­νε­ξέ­λεγ­κτες δι­α­στά­σεις. Σύμ­φω­να με τις πρώ­τες ε­κτι­μή­σεις, του­λά­χι­στον 200 στρέμ­μα­τα δα­σι­κής και θα­μνώ­δους έ­κτα­σης τυ­λί­χτη­καν στις φλό­γες, θέ­τον­τας σε κίν­δυ­νο την υ­γεί­α των κα­τοί­κων αλ­λά και των του­ρι­στών της πε­ρι­ο­χής, ε­ξαι­τί­ας του το­ξι­κού κα­πνού που κα­τέ­πνι­ξε την πε­ρι­ο­χή.
Η φω­τιά στον Ά­γιο Νι­κό­λα πέ­ρα του ό­τι α­πο­δει­κνύ­ει για α­κό­μη μια φο­ρά πως α­παι­τεί­ται μια πιο σο­βα­ρή στά­ση α­πέ­ναν­τι στο ζή­τη­μα της δι­α­χεί­ρι­σης των α­πορ­ριμ­μά­των, κα­τα­δει­κνύ­ει και τις ση­μαν­τι­κές ευ­θύ­νες της η­γε­σί­ας της δη­μο­τι­κής αρ­χής, η ο­ποί­α χω­ρίς την έγ­κρι­ση του δη­μο­τι­κού συμ­βου­λί­ου, συμ­πο­ρεύ­τη­κε με τις ι­δέ­ες του Πε­ρι­φε­ρειά­ρχη για τους δε­μα­το­ποι­η­τές. Η υ­λο­ποί­η­ση των ι­δε­ών του κ. Τα­τού­λη, ου­σι­α­στι­κά ο­δή­γη­σε στην χθε­σι­νή οι­κο­λο­γι­κή κα­τα­στρο­φή.
Ο ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ στο Πε­ρι­φε­ρεια­κό Συμ­βού­λιο και στη Βου­λή α­πό την πρώ­τη στιγ­μή τά­χθη­κε ε­ναν­τί­ον των δε­μα­το­ποι­η­τών συμ­μεί­κτων α­πορ­ριμ­μά­των και εί­χε προ­ει­δο­ποι­ή­σει για τους κιν­δύ­νους. Δυ­στυ­χώς δι­και­ω­θή­κα­με. 
Οι πο­λί­τες ας βγά­λουν τα συμ­πε­ρά­σμα­τα τους. Ο ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ έ­χει ο­λο­κλη­ρω­μέ­νη πρό­τα­ση, φι­λι­κή στο πε­ρι­βάλ­λον και οι­κο­νο­μι­κά φτη­νή για τους πο­λί­τες.»

Β.Μ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου