13.6.14

ΚΟΡΩΝΗ - ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΚΠΟΝΗΣΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ ΖΩΝΗΣ

Τη σύμβαση για την εκπόνηση μελέτης με τίτλο «Ανάπλαση παραλιακής ζώνης της Κορώνης» υπέγραψαν ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος, κ. Δημήτριος Καφαντάρης και η Αρχιτέκτων, Μελετητής, κ. Μαρία Σωτηροπούλου, στο Δημαρχείο της Πύλου, την Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014. Ο Φορέας υλοποίησης είναι ο Δήμος Πύλου-Νέστορος.

Σκοπός της παρούσας σύμβασης είναι η σύνταξη των απαραίτητων μελετών για το ανωτέρω έργο, ενώ ο αναμενόμενος χρόνος εκτέλεσης και υποβολής του συνόλου της μελέτης, δεν θα ξεπερνά τους 4 μήνες από την έγγραφη εντολή του επιβλέποντος μηχανικού.

Ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος, κ. Δημήτριος Καφαντάρης, δήλωσε: «Η Δημοτική Αρχή συνεχίζει καθημερινά την προσπάθεια. Η συγκεκριμένη μελέτη, είναι χρόνιο αίτημα των κατοίκων της Κορώνης. Στοχεύοντας στην προσέλκυση ακόμα περισσότερων τουριστών στον Δήμο μας, αλλά και σκεπτόμενοι την καθημερινότητα των κατοίκων της περιοχής, συνεχίζουμε την προσπάθεια για τουριστική, συνεπώς και οικονομική ανάπτυξη, με την εκπόνηση της μελέτης και αργότερα με την υλοποίηση του έργου.»

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου