6.6.14

ΒΙΝΤΕΟ - «ΣΑΡΩΣΕ» Η ΑΔΕΛΦΗ ΚΡΙΣΤΙΝΑ - Νικήτρια η 25χρονη καλόγρια στο ιταλικό «The Voice»


Νικήτρια η 25χρονη καλόγρια στο ιταλικό «The Voice» (video)
Η 25χρονη καθολική καλόγρια Κριστίνα Σκούτσια είναι η νέα «Φωνή» της Ιταλίας, καθώς ήταν η φετινή μεγάλη νικήτρια του «τάλεντ σόου» του ιταλικού τηλεοπτικού καναλιού Rai Due, «The Voice».

H αδελφή Κριστίνα κατάγεται από την Σικελία και άρχισε να τραγουδά από τότε που ήταν δεκατεσσάρων ετών. «Προπονητής της», στο τάλεντ σόου της ιταλικής δημόσιας τηλεόρασης, ήταν ο τραγουδιστής ραπ μουσικής, «J-ax».
Η συμμετοχή της καλόγριας αυτής του τάγματος των ουρσουλινών στην εκπομπή προκάλεσε το διεθνές ενδιαφέρον των μέσων ενημέρωσης, από την στιγμή που δεν αποτελεί συχνό φαινόμενο να εγγράφεται και να διαπρέπει, σε τηλεοπτικό διαγωνισμό τραγουδιού, καθολική μοναχή.
Εκτός απρόοπτου, η 25χρονη καλόγρια νικήτρια της εκπομπής -η οποία ζει στο Μιλάνο- θα πρέπει να εκπροσωπήσει την Ιταλία στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision του 2015.
Μόλις ανακοινώθηκε ότι, χάρη στην ψήφο των τηλεθεατών, κατάφερε να υπερισχύσει των υπολοίπων τραγουδιστών που πήραν μέρος στο «τάλεντ σόου» του Rai Due, η αδελφή Κριστίνα ευχαρίστησε τον Θεό για την βοήθειά του και ζήτησε από όλους όσους ήταν παρόντες στο στούντιο, να πουν το «Πάτερ Ημών», «Padre Nostro», στην ιταλική γλώσσα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου