14.5.14

Προκλητικός ο πατέρας του χρυσαυγίτη που επιχείρησε να σφάξει μαθητή...

Με επιχείρηση σπίλωσης του 17χρονου μαθητή που τραυματίστηκε βαριά από εξωσχολικό πρόσωπο, το οποίο φέρεται να έχει διασυνδέσεις με τη Χρυσή Αυγή, έμοιαζε η κατάθεση του πατέρα του δράστη, ο οποίος προκάλεσε την εύλογη αντίδραση των γονιών του θύματος.
Με στοιχεία μερικούς στίχους στο Facebook αλλά και «μαρτυρίες γονέων και άλλων ατόμων», που όμως δεν κατονόμασε, ο μάρτυρας, συνταξιούχος αστυνομικός που υπηρέτησε στα ΕΚΑΜ, υποστήριξε ότι ο 17χρονος σήμερα μαθητής έχει... παραβατική συμπεριφορά.

Μεταξύ των διαφόρων χαρακτηρισμών που απέδωσε στο νεαρό θύμα ήταν και αυτός του... εμπόρου ναρκωτικών, ακόμη και του πρωτοστάτη στις καταλήψεις και του φιλάθλου του Παναθηναϊκού.

Παρά τις προσπάθειες της έδρας να εξηγήσει ότι σε κάθε περίπτωση δεν δικαιολογείται η πράξη στην οποία φέρεται ότι προχώρησε ο κατηγορούμενος, ο πατέρας του συνέχισε να στρέφεται κατά διαφόρων εμπλεκομένων στην υπόθεση, ανάμεσα στους οποίους και στη μητέρα του θύματος: «ο γιος μου δεν είναι μπράβος, ούτε νονός, ένας φοιτητής του πανεπιστημίου Αθηνών είναι. Καταστρέφεται ένα παιδί γιατί είναι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ μερικοί μάρτυρες και η μητέρα του και τα αρπακτικά αυτά της πολιτικής εκμεταλλεύθηκαν ένα μπλουζάκι της Χρυσής Αυγής, που φορούσε η κοπέλα του».

Το περιστατικό προσπάθησε να το υποβιβάσει υποστηρίζοντας ότι το θύμα πείραζε την κοπέλα του κατηγορούμενου, με αποτέλεσμα ο γιος του να θελήσει να του μιλήσει.

Όταν συναντήθηκαν, το θύμα άρχισε να τον αποκαλεί φασίστα, τσακώθηκαν και με ένα γυαλί που βρήκε στο δρόμο ο κατηγορούμενος τον τραυμάτισε ελαφρά.

Τέλος, αρνήθηκε οποιαδήποτε σχέση του γιου του με τη Χρυσή Αυγή...

matrix24.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου