23.5.14

Τα «λαμόγια» έλκονται από την εξουσία όπως ο καρχαρίας από το αίμα....

Έχουμε γράψει επανειλημμένως για τους … παλαιοπασόκους που έσπευσαν στο πλευρό του Α. Τσίπρα για να μεταλαμπαδεύσουν την πράσινη τεχνογνωσία των διορισμών και του κρατισμού στους… νεοσσούς του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να γίνει κόμμα εξουσίας εφορμώντας πρός την εξουσία από τις  ευρωεκλογές και τις τοπικές εκλογές ...
Μα, θα μου πεις, οι άνθρωποι αυτοί δεν αρνούνται την ιστορία των πολιτικών φορέων που υποστηρίζουν, ή των ευρύτερων κομματικών παρατάξεων που διαμορφώνουν στην συγκυρία την παραπάνω κατηγοριοποίηση, απλώς διατυπώνουν κάτι λογικοφανές:
 πως τα «λαμόγια» έλκονται από την εξουσία όπως ο καρχαρίας από το αίμα.
Με αυτήν την έννοια κάθε φορά που μια νέα πολιτική δύναμη ανέρχεται στο πολιτικό σκηνικό της Ελλάδας και μάλιστα στο πλαίσιο μιας γενικευμένης κατάρρευσης ενός καθεστώτος  που παρήγαγε «λαμόγια» κάθε είδους, θα πρέπει να κατηγορείται ως το άνδρο ή το κανάλι των «αρχιλαμογιών».
 Ή με άλλα λόγια, πως οι έλληνες θέλοντας να απομακρυνθούν οι ίδιοι και να απομακρύνουν τα «λαμόγια» από την πολιτική και οικονομική εξουσία του τόπου, οδηγούνται στο να υποστηρίζουν  και πάλι τα «αρχιλαμόγια»! 
 Ο ΣΥΡΙΖΑ, λένε όλοι εξαπατά την κοινωνία, εμφανίζοντας μπροστά ένα πέπλο με έντιμους ή σχετικά έντιμους και ατσαλάκωτους για να καλύψει πίσω από αυτούς τα  κάθε λογής «λαμόγια» που διψάνε για εξουσία .
Στο "χέρι " του απλού πολίτη  στις εκλογές της Κυριακής είναι επιλογή άν θα επιβραβεύσει την πολιτική πορεία των σαρκοβόρων που ρούφηξαν με τις πολιτικές τους στα χρόνια της παντοδυναμίας τους το αίμα του κοσμάκη..
Β.Μ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου