24.4.14

" ΣΦΑΓΗ " Νεοδημοκρατών για τον Δήμο Μεσσήνης

Μία από τις σκληρότερες μάχες στην επικράτεια μεταξύ «γαλάζιων» στελεχών για αυτές τις εκλογές βρίσκεται σε εξέλιξη στη Μεσσηνία, που συν τοις άλλοις αποτελεί και πατρίδα του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά. 
Πρόκειται για τη σύγκρουση μεταξύ του βουλευτή Δημήτρη Σαμπαζιώτη και του νυν δημάρχου, Στάθη Αναστασόπουλου, για τον Δήμο Μεσσήνης, κόντρα η οποία, έναν μήνα σχεδόν πριν από τις κάλπες, έχει φθάσει στα άκρα.
ΤΟΝ ΕΞΟΡΓΙΣΕ. 
Τελευταίο επεισόδιο μεταξύ των δύο πλευρών ήταν η δημοσιοποίηση δημοσκόπησης στον τοπικό Τύπο που εμφάνιζε τονκ. Αναστασόπουλο ως φαβορί και τον «γαλάζιο» βουλευτή εκτός δεύτερου γύρου, εξέλιξη η οποία εξόργισε τον κ. Σαμπαζιώτη. Μάλιστα, οι φήμες που κυκλοφόρησαν ταυτόχρονα στην περιοχή και σύμφωνα με τις οποίες ο κ. Σαμπαζιώτης σκεφτόταν να αποχωρήσει από την κούρσα διεκδίκησης του δήμου πυροδότησαν επιπλέον το ήδη τεταμένο κλίμα και ανάγκασαν τον τελευταίο σε δήλωση διάψευσης, με ευθείες βολές εναντίον του Στάθη Αναστασόπουλου καιΜΜΕ της Μεσσηνίας, τα οποία κατηγόρησε για…. ψευτοδημοσκοπήσεις και επικοινωνιακά παιχνίδια. 
Στο μεταξύ, το προεκλογικό κλίμα εντάθηκε ακόμα περισσότερο πρόσφατα στη Μεσσήνη, όταν ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας, Δημήτρης Γαλιάτσος, ανακοίνωσε την προσχώρησή του στον συνδυασμό του Στ. Αναστασόπουλου και επιτέθηκε στον κ. Σαμπαζιώτη επειδή, αρνούμενος να παραιτηθεί από βουλευτής, δείχνει να μη βάζει πάνω απ’ όλα τον Δήμο Μεσσήνης.
ΔΕΝ ΠΤΟΕΙΤΑΙ. 
Ο «γαλάζιος» πολιτικός, πάντως, δεν φαίνεται να πτοείται από τις επιθέσεις που δέχεται, καθώς, όπως λέγεται, έχει συγκροτήσει ένα ιδιαίτερα δυνατό ψηφοδέλτιο, με φρέσκα πρόσωπα, αλλά και έμπειρους επαγγελματίες της περιοχής, που θα φανεί από τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου των εκλογών, ενώ βαδίζει μέχρι τις 18 Μαΐου με συγκροτημένη στρατηγική, στη βάση της οποίας είναι το πρόγραμμά του. 
 Στην κατεύθυνση αυτή, έχει εντάξει στο επιτελείο του έναν άνθρωπο-κλειδί. Πρόκειται για τον επιστήμονα Κώστα Πεϊμανίδη, που συνεπικουρεί το έργο του κ. Σαμπαζιώτη όχι σε επαγγελματική, αλλά σε εθελοντική βάση, αφού είναι καλοί φίλοι. Τι επαγγέλλεται; Mηχανολόγος, αεροναυπηγός, με υποτροφία από τη NASA.

by morias

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου