14.4.14

Η Νάντια Γιαννακοπούλου στη Γραμματεία της Εκλογικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ

Με απόφαση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου συγκροτήθηκε η Γραμματεία της Εκλογικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, στην οποία συμμετέχει η Γενική Γραμματέας ΥΠΕΚΑ Νάντια Γιαννακοπούλου ως Εκπρόσωπος του Πολιτικού Συμβουλίου στο κυβερνητικό σχήμα και ως νέο στέλεχός του Κινήματος με κοινοβουλευτική εμπειρία.
Η κα. Γιαννακοπούλου δήλωσε σχετικά: «Μέσα από την Ελιά ως ΠΑΣΟΚ απευθυνόμαστε σε όλους όσους ανήκουν στην προοδευτική παράταξη, στην Κεντροαριστερά της ευθύνης, και καταρτίζουμε ένα ψηφοδέλτιο ανανεωμένο, αντισυμβατικό, με νέες και αυθεντικές προτάσεις για την πολιτική. Η μάχη των ευρωεκλογών και των αυτοδιοικητικών εκλογών είναι για μας στιγμή συστράτευσης και ενότητας της δημοκρατικής παράταξης, με αίσθημα συμμετοχής και συνευθύνης.
Η στρατηγική που ακολουθήσαμε και η μεγάλη προσπάθεια που έχουμε κάνει τα τελευταία χρόνια αποδίδει πλέον καρπούς, και σύντομα θα φτάσουμε σε ουσιαστική αποκλιμάκωση του χρέους και θα μπούμε ξανά σε ρυθμούς ανάπτυξης. Οι θετικές αυτές εξελίξεις αποτελούν πρωτίστως επιτυχία της εθνικής στρατηγικής που χάραξε το ΠΑΣΟΚ, της δημοσιονομικής προσαρμογής, με τις τεράστιες θυσίες των Ελλήνων, που ήταν μονόδρομος, και της γενικότερης ανασυγκρότησης, μέσα από τις διαρθρωτικές αλλαγές που εμείς ξεκινήσαμε. Μόνο έτσι θα μπορέσει η χώρα να ορθοποδήσει, αλλά κυρίως να υπάρξει ελπίδα και προοπτική για όλους. Θεωρούμε ότι οι πολίτες αυτό θα το αναγνωρίσουν και θα το επιβραβεύσουν στις κάλπες».
Η Επιτροπή συνεδριάζει ήδη από την Παρασκευή 11 Απριλίου, με την ακόλουθη σύνθεση (κατ’ αλφαβητική σειρά):
Αντωνίου Τόνια, Γεννηματά Φώφη, Γιαννακοπούλου Νάντια, Καρβούνης Άρης, Καρύδης Δημήτρης, Καρχιμάκης Μιχάλης, Κατσικαρέλης Λευτέρης, Κουκουλόπουλος Πάρις, Κουτσούκος Γιάννης, Κωνσταντινόπουλος Οδυσσέας, Μωραΐτης Θάνος, Πρωτόπαπας Χρήστος, Ρήγας Τάκης, Σαλαγιάννης Νίκος, Σαχινίδης Φίλιππος, Σκανδαλίδης Κώστας, Χατζημιχάλης Φώτης, Χρυσοχοΐδης Μιχάλης.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου