21.4.14

Σε εξέλιξη η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα

Ομαλά ξεκίνησε η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα, παρά τις κατά τόπους βροχές. Στα διόδια Αφιδνών και Ελευσίνας παρουσιάζεται μικρή πτώση των διερχόμενων αυτοκινήτων (περίπου 6%) σε σχέση με τα περσινά στοιχεία.
 Σε λεωφορεία, πλοία και τα αεροπλάνα σημειώνεται μεγάλη πληρότητα.

Αυξημένη είναι η κίνηση των οχημάτων στην εθνική οδό Πατρών-Αθηνών, στο ρεύμα προς Αθήνα και γι' αυτό τον λόγο η Τροχαία έχει λάβει έκτακτα μέτρα.
Ειδικότερα, στο ύψος των διοδίων του Ρίου πραγματοποιείται εκτροπή της κυκλοφορίας προς την παλαιά εθνική οδό Πατρών- Αθηνών, προκειμένου να αποσυμφορηθεί η κίνηση των οχημάτων.


Μποτιλιάρισμα σε μήκος πέντε χιλιομέτρων παρατηρείται αυτή την ώρα στο εθνικό δίκτυο Αθηνών - Λαμίας με τα προβλήματα να αρχίζουν στο 210 χλμ, λίγο πριν τον κόμβο της Λαμίας στο ρεύμα καθόδου προς Αθήνα.
Παράλληλα υπομονή πρέπει να κάνουν οι οδηγοί στο ύψος της Στυλίδας καθώς παρατηρείται ιδιαίτερα μεγάλη κίνηση αυτή την ώρα προς Αθήνα.
Στα διόδια της Αγίας Τριάδας έχει σχηματιστεί ουρά που ξεπερνά τα 2 χιλιόμετρα ενώ περίπου δύο χιλιόμετρα είναι το μποτιλιάρισμα στη συμβολή της εθνικής οδού με το δρόμο Λαμίας - Δομοκού.
Αιτία είναι τα δημόσια έργα στον κόμβο της Λαμίας και έτσι τα αυτοκίνητα είναι υποχρεωμένα να κινούνται μόνο από μία λωρίδα κυκλοφορίας.
Η Τροχαία έχει ξεκινήσει την παράκαμψη της κυκλοφορίας προς το επαρχιακό δίκτυο.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου