26.4.14

Η κάθοδος του ΠΑΟΚ! 4 χιλιόμετρα το κομβόι των πούλμαν!!!

Σε πλήρη εξέλιξη είναι η κάθοδος των οπαδών του ΠΑΟΚ με το κομβόι των πούλμαν να αγγίζει τα 4 χιλιόμετρα!

Από τις 9.00 το πρωί καταφθάνουν στον χώρο προκαθορισμένης συγκέντρωσής τους στις Αφίδνες, έξω από την Αθήνα, τα πρώτα από τα 350 λεωφορεία με τους περίπου 21.000 οπαδούς του ΠΑΟΚ που θα παρακολουθήσουν το βράδυ στο ΟΑΚΑ τον φετινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στην ομάδα τους και στον Παναθηναϊκό.
Έως αυτή την ώρα σημειώθηκε ένα τροχαίο ατύχημα, με υλικές ζημιές, που έγινε στις 6.30 το πρωί στην Εθνική Οδό, κοντά στο Αερινό Μαγνησίας, έξω από τον Βόλο.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, σημειώθηκε καραμπόλα τεσσάρων λεωφορείων από την πομπή, με συνέπεια να προκληθούν υλικές ζημιές και να ακινητοποιηθούν τα συγκεκριμένα οχήματα. Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί, ενώ οι επιβάτες των συγκεκριμένων λεωφορείων παραμένουν στο σημείο εν αναμονή της άφιξης άλλων λεωφορείων που θα τους παραλάβουν, προκειμένου να συνεχίσουν το ταξίδι τους για την Αθήνα.

Παράλληλα, σύμφωνα με το thessports.gr, λεωφορείο που δεν συμμετείχε στο κομβόι δέχθηκε επίθεση με πέτρες και μολότοφ στο ύψος του Αϊ-Γιάννη.


Την ίδια ώρα, το «ασπρόμαυρο» κομβόι με τους φίλους του ΠΑΟΚ προωθείται στον τελικό προορισμό συνοδεία μεγάλης αστυνομικής δύναμης. Κατά τη μετακίνησή τους, τα λεωφορεία έκαναν έως τώρα δύο στάσεις, έξω από τη Λάρισα και στην περιοχή των Θερμοπυλών.

Η τεράστια αυτή επιχείρηση θα συνεχιστεί κατά τη διάρκεια της ημέρας και θα κορυφωθεί το απόγευμα, όταν οι φίλοι ΠΑΟΚ θα εισέρχονται πια σταδιακά, από τις 4.00 ως τις 6.00 το απόγευμα, στο ΟΑΚΑ.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου