21.4.14

Στο ΚΑΤ 25χρονος, με σοβαρό τραυματισμό στο χέρι από κροτίδα

Στο νοσοκομείο ΚΑΤ νοσηλεύεται 25χρονος από το Αγγελόκαστρο Αιτωλοακαρνανίας, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο χέρι, ύστερα από έκρηξη κροτίδας. Από την έκρηξη της κροτίδας τραυματίστηκε και ο 12χρονος αδελφός του, ο οποίος μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών από τους γιατρούς του νοσοκομείου Αγρινίου, επέστρεψε στο σπίτι του. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 25χρονος προσπάθησε χθες το μεσημέρι να πυροδοτήσει μια κροτίδα, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Κατά τη διάρκεια της προσπάθειάς του να την πυροδοτήσει εκ νέου, η κροτίδα εξερράγη στα χέρια του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο ίδιος και ο αδελφός του. 

Εξάλλου, σ
τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου στο Ηράκλειο νοσηλεύεται μία Αμερικανίδα η οποία τραυματίστηκε μαζί με άλλα τρία άτομα στη Σαντορίνη από έκρηξη αυτοσχέδιου βαρελότου. Η Αμερικανίδα, που είναι πιο σοβαρά τραυματισμένη από τους υπόλοιπους, χειρουργήθηκε στην κοιλιακή χώρα και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ του νοσοκομείου. Οι άλλοι τρεις νοσηλεύονται με εγκαύματα κυρίως στα πόδια.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου