28.3.14

ΠΥΛΟΣ-Συνέντευξη Τύπου για το Final Four κυπέλλου Βόλεϊ Γυναικών

Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού για τους επικείμενους αγώνες του Final Four κυπέλλου Βόλεϊ γυναικών, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014, η επίσημη συνέντευξη Τύπου.

Δημοσιογράφοι, εκπρόσωποι διοργανωτών και ομάδων φιλοξενήθηκαν στο «Karalis Beach», στην Πύλο για τη συνέντευξη τύπου μια μέρα πριν την έναρξη των αγώνων.

Οι αρχηγοί των ομάδων του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, του Πανναξιακού και του Ηρακλή, αφού δήλωσαν πανέτοιμες να αγωνιστούν για το κύπελλο, ευχαρίστησαν τους παράγοντες που συνέβαλαν στη διοργάνωση των αγώνων και υποσχέθηκαν να προσφέρουν θέαμα υψηλού επιπέδου που θα ανταμείψει τους θεατές.

Για τον αυριανό αγώνα μίλησαν και οι προπονητές των ομάδων, οι οποίοι εξέφρασαν την επιθυμία τους να ολοκληρωθούν οι αγώνες με επιτυχία, τονίζοντας την σημαντικότητα της διάδοσης του αθλήματος του Βόλεϊ και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος, κ. Καφαντάρης, ανέφερε πως η πόλη υποδέχεται με ενθουσιασμό αυτό το μεγάλο γεγονός, ενώ όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς είναι χαρούμενοι που έχουν την ευκαιρία να συμβάλλουν σε αυτό. Στη συνέχεια, μη εξαιρώντας τους χορηγούς και τη Δημόσια Τηλεόραση για την στήριξή τους, ευχαρίστησε την Ε.Ο.ΠΕ. για την συνεργασία τους ώστε να διοργανωθεί αυτός ο σπουδαίος αγώνας στην Πύλο, αλλά και τον Ναυταθλητικό Όμιλο Πύλου (ΝΟΠ), τον Αθλητικό Όμιλο Τσικλητήρα και τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Τουριστικής Ανάπτυξης Πύλου (ΣΕΤΑΠ), για την κοινή τους πορεία στην διοργάνωση του τελικού. Έπειτα ευχήθηκε στις ομάδες καλή επιτυχία.

Με τη σειρά του ο εκπρόσωπος της Ε.Ο.ΠΕ. , κ. Βλάσσης, δήλωσε χαρούμενος που βρίσκεται εδώ, αναφέροντας πως ήταν μια επιλογή της ομοσπονδίας να κάνει επίκεντρο την νοτιοδυτική Πελοπόννησο. 
Ευχαρίστησε τους συνδιοργανωτές, τον Δήμο Πύλου Νέστορος και τον Δήμαρχο, τον ΝΟΠ, τον ΣΕΤΑΠ και τον Α.Ο. Τσικλητήρα.  Χαρακτήρισε τους αγώνες υψηλού επιπέδου, που θα δώσουν ώθηση στο Βόλεϊ της περιοχής, και έκλεισε λέγοντας πως θα μείνουν όλοι ικανοποιημένοι.

Τέλος, ο εκπρόσωπος του Ν.Ο.Π., κ. Αρβανίτης, ανέφερε πως έχει δημιουργηθεί πολύ καλό τμήμα υποδομής, ευχαριστώντας τον Δήμαρχο για την στήριξή του, το αστυνομικό τμήμα Πύλου, την οργανωτική επιτροπή των αγώνων, τον ΝΟΠ, τα μέλη του ΣΕΤΑΠ, το Κέντρο Υγείας Πύλου για την κάλυψη, τους γιατρούς και τους χορηγούς.

Οι αγώνες για το Final Four κυπέλλου Βόλεϊ γυναικών έχουν οριστεί για το Σάββατο 29 και Κυριακή 30 Μαρτίου του 2014 στο κλειστό γήπεδο Πύλου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου