1.3.14

Η Μεσσηνία βγάζει τους Κυπελλούχους ανδρών και γυναικών

Η Μεσσηνία θα βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και στο φάιναλ φορ των γυναικών. Μετά την Καλαμάτα που ανέλαβε την διοργάνωση του Final 4 του Κυπέλλου Ανδρών (15-16 Μαρτίου), η Πύλος θα είναι αυτή που θα φιλοξενήσει την αντίστοιχη διοργάνωση των Γυναικών (29-30 Μαρτίου).

Αμφότερες οι αναμετρήσεις και των δύο φάιναλ φορ έχουν χαρακτηριστεί ως «ειδικής διαχείρισης» κάτι που σημαίνει ότι οι ομάδες θα πάρουν ελάχιδτα εισιτήρια προκειμένου να μην υπάρχουν οργανωμένοι οπαδοί στις εξέδρες. 
Την Τετάρτη 5 Μαρτίου και ώρα 11.00, θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΕΟΠΕ ευρεία σύσκεψη στην οποία θα παραβρεθούν εκτός από την Ομοσπονδία, εκπρόσωποι των τεσσάρων φιναλίστ στη διοργάνωση των ανδρών (ΑΕΚ, ΑΟ Κηφισιάς, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ), της ΓΓΑ, της ΔΕΑΒ, της ΕΛ.ΑΣ, της ΕΣΑΠ, και των συνδιοργανωτών, όπου θα συζητηθούν όλες οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή των αγώνων. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των ημιτελικών αγώνων του Final 4 του Κυπέλλου Ανδρών.

Στις 12.00 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του Final 4 του Κυπέλλου Γυναικών (έχουν προκριθεί οι Ηρακλής Θεσσαλονίκης, Παναθηναϊκός, Πανναξιακός, Ολυμπιακός), ενώ αμέσως μετά θα πραγματοποιηθεί η αντίστοιχη σύσκεψη που θα αφορά τους αγώνες στην Πύλο.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου