14.3.14

ΤΡΑΓΙΚΟ-Σκοτώθηκε λίγο μετά το γάμο του - Άγνωστες πτυχές της τραγωδίας στο σπίτι που κατέρρευσε

Συγκλονίζει την τοπική κοινωνία η τραγωδία που έγινε την Πέμπτη και είχε σαν αποτέλεσμα δυο νέοι άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους, μετά από την κατάρρευση τμήματος παλιάς κατοικίας στη Γραμματικού του δήμου Αγρινίου.

Πολλά είναι τα αναπάντητα ερωτηματικά και ιδιαίτερα κρίσιμη θεωρείται η κατάθεση του χειριστή του εκσκαφέα που άνοιξε τον λάκκο μόλις μερικά εκατοστά από την παλιά οικία. Σύμφωνα με το agriniopress.gr, μετά το δυστύχημα υπέστη σοκ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και παρέμεινε φρουρούμενος από αστυνομικούς. Δεν αποκλείεται οι εργασίες αυτές να επηρέασαν την στατικότητα του παλιού σπιτιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος 49χρονος έμπορος από το Παναιτώλιο, που έχασε τη ζωή του, όταν καταπλακώθηκε από τόνους πέτρας και χωμάτων, βρέθηκε συμπτωματικά στο σημείο, απ’όπου ήταν περαστικός και δεν είχε καμιά σχέση με τις εργασίες.

Ο επιχειρηματίας Κ.Τ. από το Παναιτώλιο ασχολούνταν με επεξεργασία και εξαγωγές βρώσιμων ελαιών και ήταν πολύ γνωστός στην περιοχή και επιτυχημένος στη δουλειά του. Ήταν πατέρας ενός 7χρονου κοριτσιού και παραμένει γρίφος η παρουσία του στο σημείο, κάτι που πιθανότατα θα ξεκαθαρίσει ο 43χρονος χειριστής του εκσκαφέα.

Σύμφωνα με κατοίκους του χωριού, ο λάκκος άνοιξε από τον 43χρονο χειριστή του εκσκαφέα είτε για κάποια εργασία αποχετευτική, είτε για να θαφτούν εκεί τα μπάζα της παλιάς κατοικίας που επρόκειτο να κατεδαφιστεί. 

Η κατοικία, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες από την Γραμματικού ανήκε στον άτυχο 37χρονο, που ουσιαστικά τώρα έφτιαχνε τη ζωή του, αφού παντρεύτηκε πρόσφατα και η γυναίκα του είναι έγκυος και θα γεννήσει σε ενάμιση μήνα.

Το μεσημέρι θα τελεστούν οι κηδείες των θυμάτων της τραγωδίας. Ο 49χρονος από το Παναιτώλιο θα κηδευτεί στο χωριό του το μεσημέρι ενώ η κηδεία του 39χρονου θα γίνει το απόγευμα στον Ι.Ν. του Αποστόλου Φιλίππου Γραμματικούς.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου