14.3.14

Για «μεταφυσική » και υπαρξιακά προβλήματα ….Πουλά μίλησε ο Τατούλης

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ –ΑΟΡΙΣΤΙΕΣ ΚΑΙ …ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ !!!
Συνέντευξη τύπου παραχώρησε σήμερα το μεσημέρι στην Τρίπολη ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος  Τατούλης .
Όπως ήταν αναμενόμενο  το ενδιαφέρον της συνέντευξης ήταν το «πολιτικό διαζύγιο »με τους «αντάρτες » του συνδυασμού του.
Χαρακτήρισε το διαζύγιο δεδομένο ,ενώ για τον κο Πουλά τόνισε ότι : ….Ο Πουλάς ήταν βασικός μου συνεργάτης, αναγνωρίζω τα υπαρξιακά του προβλήματα, είναι δική του υπόθεση, ανατρέξτε στις τοποθετήσεις του που έκανε στα περιφερειακά συμβούλια και θα κατανοήσετε που είναι η δυσαρμονία του »
Στην συνέντευξη μεταξύ άλλων δήλωσε ότι οι διαφωνούντες της παράταξής του (Πουλάς, Πουλοκέφαλος, Δέδες, Αλευράς) θα έπρεπε να είχαν υποβάλλει  αυτονόητα  τις παραιτήσεις τους  διότι  δεν μπορείς να στέκεις με το ένα πόδι στον υφιστάμενο συνδυασμό και με το άλλο πόδι να θες να κάνεις  κάτι άλλο δικό σου.
Επειδή το διαζύγιο είναι δεδομένο, ζήτησα να είναι ένα συμφωνημένο πολιτικό διαζύγιο.
Από την πρώτη στιγμή έπρεπε ήδη να έχουν παραιτηθεί ,οσονούπω θα ολοκληρωθεί αυτή διαδικασία έτσι ώστε το διαζύγιο να είναι οριστικό.
Μίλησε ακόμα για τον «σκληρό πυρήνα » του συνδυασμού του που παραμένει αλώβητος παρά τις αποχωρήσεις και θα συμπληρωθεί με νέα πρόσωπα κάτι που στην πράξη θα σημαίνει ανανέωση, και ζωογόνο δύναμη , ενώ δεν ξέχασε να «ευλογήσει τα γένια του » δηλώνοντας ότι στα 3.5 χρόνια της εξουσίας του  έχει γίνει σημαντικό έργο στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου