8.3.14

Οδ.Βουδούρης - «Το “σύστημα Τατούλη” δεν διαφέρει από το “σύστημα Σαμαρά”…».

 ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΒΟΥΔΟΥΡΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ !
«Θα διερευνήσουμε κάθε σκοτεινή πτυχή του διαγωνισμού για τα σκουπίδια και θα την ανατρέψουμε»
«Το δημόσιο συμφέρον πρωταρχικό κριτήριο για συνέργειες δημόσιου και ιδιωτικού τομέα»

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου, με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, Οδυσσέας Βουδούρης, έδωσε την πρώτη του συνέντευξη σήμερα στην Πελοπόννησο, ως υποψήφιος περιφερειάρχης, στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης και υπογράμμισε πως, το «σύστημα Τατούλη» δεν διαφέρει από το «σύστημα Σαμαρά».

Ανέφερε χαρακτηριστικά πως το «σύστημα Τατούλη» στην Πελοπόννησο, εκφράζει «το σαθρό πολιτικό σύστημα» και πρόσθεσε ότι, «το "σύστημα Τατούλη" δε διαφέρει από το "σύστημα Σαμαρά" και δεν είναι τυχαίο ότι οι πορείες αυτών των δύο πολιτικών προσώπων είναι παράλληλες», ενώ χαρακτήρισε το ΠΑΣΟΚ συνιστώσα της ΝΔ.

Ο κ. Βουδούρης είπε, εξάλλου, ότι θα ελέγξει κάθε σκοτεινή πτυχή του διαγωνισμού για την ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων την Πελοποννήσου. Τόνισε αναφορικά με τον διαγωνισμό, πως έπρεπε εξ' αρχής να τεθεί σε διαβούλευση κι όχι εκ των υστέρων κι αφού είχε επιλεγεί ανάδοχος, και πως «θα αντιταχθούμε σε ότι μέτρο έχει παρθεί με αθέμιτο τρόπο… Θα αποκαταστήσουμε ότι είναι καλύτερο για την περιφέρεια Πελοποννήσου».

Με αφορμή το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων στην Πελοπόννησο, σημείωσε ότι δεν είναι αντίθετος στη συνέργεια δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, όταν από αυτήν εξυπηρετείται το δημόσιο συμφέρον και φυσικά όχι τα συμφέροντα των ιδιωτών.
Τέλος, ο κ. Βουδούρης ξεκαθάρισε ότι είναι συνεργαζόμενος με τον ΣΥΡΙΖΑ κι ότι «βρισκόμαστε στην εποχή των συμμαχιών».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου