21.3.14

Τελείωσε ο χρόνος, τελειώνουν και οι ελπίδες για το αυτοδιοικητικό ψηφοδέλτιο

"ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ" ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ Ο ΤΑΣΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΛΑ.....
 
Αυτοί που ανέλαβαν τη συγκρότηση του αυτοδιοικητικού ψηφοδελτίου για την Περιφέρεια Πελοποννήσου ροκάνισαν το χρόνο και οδηγούν, δυστυχώς, τα πράγματα στο αδιέξοδο. 


Τα πρόσωπα αυτά έχουν ονοματεπώνυμο και στην ουσία είναι δύο. 

Ο Δέδες στην Κορινθία και ο Τσαπόγας στη Μεσσηνία. 

Εξάλλου αυτοί οι δυο νομοί είναι οι πολυπληθέστεροι και εκ των πραγμάτων θα γείρουν την πλάστιγγα αριστερά ή δεξιά. Αυτό δε σημαίνει ότι και οι υπόλοιποι Πουλοκέφαλος και Πουλάς δεν έχουν τις ευθύνες τους, κάθε άλλο μάλιστα.

Που βρισκόμαστε τώρα. 


Τα βέτο τους, οδήγησαν τον Τάσο Αποστολόπουλο, που ήταν μια καλή επιλογή για να ηγηθεί μιας τέτοιας αυτοδιοικητικής κίνησης, να κάνει τη γνωστή δήλωση που «ελευθέρωνε» τους δρόμους όπως έμμεσα ζητούσαν. 

Δε θέλησε ο Αποστολόπουλος να διασπάσει την κεντροαριστερά αλλά να βοηθήσει στη σύνθεση. Αν έκανε καλά ή κακά θα κριθεί και αυτός.


Η ΔΗΜΑΡ με τις όποιες δυνάμεις της οδηγείται πλέον στους δικούς της δρόμους με δικό της ψηφοδέλτιο. Κάνει μάλιστα έγκλιση στις δημοκρατικές δυνάμεις της κεντροαριστεράς, του σοσιαλισμού και της οικολογίας να συσπειρωθούν δίπλα της..


Το επίσημο ΠΑΣΟΚ διαμέσου διαρροών, από συγκεκριμένα πρόσωπα, από χθες το βράδυ, μας «βομβαρδίζει» σε δυο κατευθύνσεις. 

Η πρώτη κατεύθυνση λέει ότι πάρθηκε η οριστική και αμετάκλητη απόφαση να στηριχθεί ο Τατούλης και η δεύτερη κατεύθυνση ζυμώνει την ιστορία που λέει ότι η μέτρηση που έκανε το ΠΑΣΟΚ έφερε πολύ μπροστά την Νάντια Γιαννακοπούλου και την Κατερίνα Φαρμάκη από το Γιώργο Δέδε που έλαβε μικρότατο ποσοστό. 

Στην ουσία αδειάζει πατόκορφα το Γιώργο Δέδε…


Εμείς είχαμε γράψει ότι οι συνεχείς επαφές του Γιώργου Δέδε και του Κώστα Τσαπόγα με τη σημερινή ηγεσία του ΠΑΣΟΚ δεν οδηγεί πουθενά αλλού από το ροκάνισμα του χρόνου και την αυτοπαγίδευση του αυτοδιοικητικού ψηφοδελτίου.

Καλούμε σήμερα τους πρωτεργάτες της κίνησης δημιουργίας αυτοδιοικητικού ψηφοδελτίου να μας πούνε που βρίσκεται η προσπάθεια και γιατί αυτοπαγιδεύτηκαν… 

Σε αυτούς αναθέσαμε τις ελπίδες μας και σήμερα βλέπουμε να χάνονται…


Β.Μ.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου