28.3.14

Ποντικός - Γίγαντας εισέβαλε στην κουζίνα οικογένειας

Λόγω του μεγάλου μεγέθους του τον ονόμασαν Ρατζίλα
 
Ένας γιγάντιος αρουραίος αποφάσισε να επισκεφθεί την κουζίνα μίας οικογένειας στη Σόλνα της Σουηδίας, μέσω ενός σωλήνα εξαερισμού και ροκανίζοντας στο πέρασμά του τσιμέντο και ξύλο. 

Τον ονόμασαν Ρατζίλα (από το rat που στα αγγλικά σημαίνει αρουραίος και τον Γκοτζίλα).
Ο αρουραίος είχε μήκος 40 εκατοστά - χωρίς την ουρά - επομένως ο πανικός των ενοίκων του σπιτιού μόλις τον είδαν να περιφέρεται στην κουζίνα ήταν εύλογος. 
Όπως είπε ο Έρικ Κόρσος, ο πατέρας της οικογένειας, ακόμη και η γάτα τους δεν ήθελε να μπει στην κουζίνα όσο βρισκόταν εκεί ο αρουραίος. Αφού καταβρόχθισε ό,τι υπολείμματα φαγητών βρήκε κάτω από τον νιπτήρα, ο Ρατζίλα προχώρησε και στην «εξολόθρευση» των φαγητών από τον κάδο απορριμμάτων.
Η πρώτη επαφή του αρουραίου με την οικογένεια έγινε όταν η μητέρα Σίγκνε Μπένγκστον Κόρσος πήγε να αδειάσει τον κάδο απορριμμάτων.
 «Κοκάλωσα. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι υπάρχει τόσο μεγάλος αρουραίος. Δεν μπορούσα να κρατηθώ και έκανα την κλασσική κίνηση ανέβηκα στο τραπέζι και ούρλιαζα».
Ο σύζυγός της αρχικά πίστεψε ότι εκείνη υπερέβαλε. «Ώσπου να φθάσω σπίτι ο αρουραίος ήταν τόσο εξοικειωμένος που απλά καθόταν κάτω από το τραπέζι της κουζίνας» είπε. 
Η οικογένεια εκκένωσε την κουζίνα και κάλεσε ειδικό συνεργείο απεντόμωσης, που τοποθέτησε ποντικοπαγίδες προκειμένου να πιάσει τον αρουραίο - όπως και έγινε την επόμενη ημέρα. 
Ωστόσο, ο αρουραίος δεν το έβαλε κάτω χωρίς μάχη. 
Σέρνοντας την ποντικοπαγίδα μαζί του κρύφτηκε πίσω από το πλυντήριο πιάτων. 
Αργότερα πέθανε.

tovima.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου