15.3.14

ΚΟΡΙΝΘΙΑ - Πιάστηκαν με μισό τόνο χασίς

Οι δύο Αλβανοί και οι τρεις Έλληνες που συνελήφθησαν είχαν ρίξει το συγκεκριμένο μπαχαρικό πάνω από τα ναρκωτικά που είχαν κρύψει σε πάτωμα με διπλό πάτο
Με πάπρικα επιχείρησαν να παραπλανήσουν τα ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά της Δίωξης Ναρκωτικών οι δύο Αλβανοί και οι τρεις Έλληνες που είχαν κρύψει 458 κιλά χασίς σε αποθήκη στα Εξαμίλια Κορινθίας.
Δεν ήταν αυτό, όμως, το μοναδικό μέτρο καμουφλάζ που είχαν πάρει τα μέλη της σπείρας, καθώς ο ένας από αυτούς, ένας Αλβανός που έμενε στο Άργος, είχε φωνάξει και τους τρεις Έλληνες τεχνίτες προκειμένου να του κατασκευάσουν διπλό πάτωμα.
Όλες οι προσπάθειες τους, όμως, έπεσαν στο κενό καθώς οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών είχαν πληροφορίες για τη δράση της σπείρας και είχαν στήσει ενέδρα έξω από την αποθήκη.
Έτσι όταν ο δεύτερος Αλβανός μετέφερε την Πέμπτη με ένα κλειστό φορτηγάκι τύπου “βαν” τα δέματα με τα 458 κιλά κάνναβης από τη Νέα Φιλαδέλφεια Αττικής στα Εξαμίλια, οι αστυνομικοί επενέβησαν και τους συνέλαβαν.
Και οι πέντε οδηγήθηκαν την Παρασκευή στον εισαγγελέα Κορίνθου, ο οποίος τους παρέπεμψε στον ανακριτή, όπου θα απολογηθούν την Τρίτη.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου