14.3.14

Πιάνουν δουλειά οι εισαγγελείς…στην Περιφέρεια Πελοποννήσου?

Τα όσα γράφονται αυτές τις μέρες για ατασθαλίες με αναθέσεις και αμαρτωλά έργα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, στα οποία εμπλέκουν και το όνομα του Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη, δεν πέρασαν σύμφωνα με τις δημοσιογραφικές πληροφορίες μας απαρατήρητα από τις εισαγγελικές αρχές και κατά τη γνώμη μας πολύ καλώς.
Δεν μπορεί να υπάρχει μια διάχυτη εικόνα σήψης, να γράφονται επώνυμα (δες εφημερίδα Παραπολιτικά) για οικονομικές ατασθαλίες και για οικογενειοκρατία σε οικονομικό πάρτι και αυτό να μένει μόνο στο πολιτικό επίπεδο και να μη διαλευκάνετε το τοπίο.
Τι θα κάνει ο ίδιος ο Τατούλης μπροστά σε αυτές τις αποκαλύψεις δεν μας αφορά και δεν ενδιαφέρει την κοινωνία. 
Μπορεί να ανταποδώσει τα πυρά, να κάνει μηνύσεις για να κερδίσει χρόνο, να…να…να.. 
Η ουσία είναι ο έλεγχος από τους εισαγγελείς. 
Αλλά και ταυτόχρονα να μπουν ελεγκτικοί μηχανισμοί στην Πελοπόννησο Α.Ε. και στο Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Πελοποννήσου για να αποδειχτεί αυτό που λέει ο Τατούλης ότι όλα είναι καθαρά και δε θα χρειαστεί ο Γιάννης Μανώλης, αν αναλάβει με τη βούληση του Πελοποννησιακού Λαού την Περιφέρεια, να κατασκηνώσει έξω από αυτή για δέκα μέρες μέχρι να τελειώσουν το έργο τους οι ελεγκτικοί μηχανισμοί.
Αν η πληροφορία μας είναι σωστή και έχουν παρέμβει ήδη οι εισαγγελείς της Πελοποννήσου θα είναι λύτρωση για όλους αλλά και για την ίδια την κοινωνία που θα πάψει να πορεύεται προς την κάλπη ακούγοντας φωνές για κλέφτες και απατεώνες. 
Από την άλλη αν το σύστημα Τατούλη είναι καθαρό δεν είναι άδικο να ακούγονται εις βάρος του τέτοιες φωνές;
Τη λύση την έχουν οι εισαγγελείς, δυστυχώς, για το αυτοδιοικητικό σύστημα της Πελοποννήσου… 
Κρίμα και πάλι κρίμα που φτάσαμε εδώ….

Β.Μ.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου