29.3.14

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-Πρόσκληση για μια ανεξάρτητη τοπική αυτοδιοίκηση

«Ανεξάρτητη Συμμαχία Πολιτών»
με υποψήφιο δήμαρχο τον Μιχάλη Αντωνόπουλο.

Mετά την επίσημη δημόσια διαβούλευση και τον διάλογο για τη συγκρότηση αυτοδιοικητικού ψηφοδελτίου νίκης «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» για τον Δήμο Καλαμάτας, με επικεφαλής τον Μιχάλη Αντωνόπουλο καταθέτουμε στους δημότες τις βασικές αρχές ενός φιλόδοξου και συνάμα ρεαλιστικού προγράμματος, για το σύνολο του Δήμου Καλαμάτας.
           
Υποστηρικτές του ανεξάρτητου ψηφοδελτίου νίκης
με υποψήφιο δήμαρχο τον Μιχάλη Αντωνόπουλο για τον Δήμο Καλαμάτας.

Ξενοδοχείο REX

Δευτέρα, 31 Μαρτίου, 1:30 μ.μ.

Τηλ. 2721094294 και mikim4@otenet.gr




 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ  ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Αντωνόπουλος Μιχάλης υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:  ΨΑΡΩΝ 16, ΚΑΛΑΜΑΤΑ, 24100
ΤΗΛ.:  27210-94294,  ΚΙΝ.:  6944144295,  FAX:  27210-94039
e-mail:  mikim4@otenet.gr 


Ο Μιχάλης Αντωνόπουλος γεννήθηκε στην Καλαμάτα το 1963. 
Φοίτησε κατά σειρά, στο 3ο δημοτικό, στο 2ο Λύκειο, στο Γεωλογικό τμήμα του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθήνας και στο μεταπτυχιακό τμήμα του πολυτεχνείου Drexel στην Φιλαδέλφεια της Αμερικής. 
Δίδαξε εκεί και εργάσθηκε για δύο χρόνια και στη συνέχεια παρακολούθησε το μεταπτυχιακό της ΕΕΔΕ στην Αθήνα το 1992 με ειδίκευση στη διοίκηση επιχειρήσεων.    
Το 1996 επέστρεψε στην Καλαμάτα για μόνιμη κατοικία.   
Ασκεί το ελεύθερο επάγγελμα του Γεωλόγου – Γεωτεχνικού περιβάλλοντος με πληθώρα μελετών έργων υποδομής σε ΟΤΑ και σε μεγάλα αναπτυξιακά έργα κυρίως στη Μεσσηνία αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα. 
Εργάστηκε στο Ι.Γ.Μ.Ε. σε μελέτες αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών το 2003. Παράλληλα εργάσθηκε στο ΤΕΙ Καλαμάτας με την ιδιότητα του επιστημονικού συνεργάτη - καθηγητή εφαρμογών έως το 2011.   
Έχει πλούσια δραστηριότητα σε φορείς και συλλόγους όπως o σύλλογος πολυτέκνων, η ένωση γονέων, ο Ν Ο Καλαμάτας στον οποίο ήταν αθλητής επί σειρά ετών στην υδατοσφαίριση.    
Συμμετείχε για πολλά χρόνια στη διοίκηση της ΕΑΣ Μεσσηνίας με συνεχείς παρεμβάσεις για την εξυγίανση και αναδιάρθρωση της καθώς επίσης συνεχίζει ακόμα και σήμερα στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Καλαμάτας στον οποίο μαζί με άλλους κατάφερε την πλήρη εξυγίανση του και τον εκσυγχρονισμό και επέκταση της μονάδας του ελαιοτριβείου.   
Είναι εκλεγμένος στην διοικούσα του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου δυτικής Ελλάδας και ασκεί καθήκοντα Οργανωτικού Γραμματέα με συνεχείς παρεμβάσεις στον πρωτογενή τομέα.   
Είναι ιδρυτής του Περιβαλλοντικού Παρατηρητηρίου Ελλάδος www.ppellados.gr, του Παρατηρητηρίου Πολιτών δήμου Καλαμάτας www.//facebook.com/kalamata.citizen.watch και του Αγροτικού Παρατηρητηρίου Μεσσιανικής Γής. www.messiniakigi.info.   
Πρόσφατα έχει αναπτύξει και διαδίδει το αίτημα Υποστηρίζω την Καλαμάτα για Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης το 2021. 
Έχει έντονη πολιτική δραστηριότητα και αρθρογραφεί για θέματα του πρωτογενή τομέα και της αυτοδιοίκησης με συνεχείς παρεμβάσεις σε φορείς διαχείρισης του τόπου μας. 
Είναι παντρεμένος με την Κομνηνή Κοντάνη και έχουν τέσσερα παιδιά.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου