28.3.14

Καταγγελία για βασανιστήρια και στις φυλακές Ναυπλίου...

Σύμφωνα με καταγγελία της Επιτροπής Αλληλεγγύης στους Πολιτικούς Κρατούμενους στην Τουρκία και το Κουρδιστάν, ο πολιτικός κρατούμενος Bilgehan Karpat κατά τη διάρκεια μεταφοράς του από τις φύλακες Κορυδαλλού στο Ναυπλίο δέχτηκε βασανιστήρια από τους δεσμοφύλακες των φυλάκων Ναύπλιου
O Bilgehan Karpat την Τετάρτη, 26.03.2014 κατά τη διάρκεια μεταφοράς του από τις φύλακες Κορυδαλλού στο Ναυπλίο δέχτηκε βασανιστήρια από τους δεσμοφύλακες των φυλάκων Ναύπλιου.
Οι Δεσμοφύλακες χωρίς να τους κάνουν έρευνα, επέβαλαν στο ελεύθερο πολιτικό κρατούμενο Bilgehan Karpat την ανήθικη σωματική έρευνα , και του έκαναν βασανιστήρια. 

Ένας δεσμοφύλακας με ένα αστέρι στην στολή του μαζί με έναν άλλον δεσμοφύλακα επιτέθηκαν στον ελεύθερο πολιτικό κρατούμενο Bilgehan Karpat και τον κλείδωσαν σε ένα δωμάτιο.
 Ο Bilgehan Karpat τηλεφωνούσε την επιτροπή αλληλεγγύης με τους πολιτικούς κρατούμενους και δήλωσε πως ότι έχει δεχτεί χτυπήματα στο πρόσωπο και στο σώμα, καθώς του έσπασαν τα δόντια.
Σαν Επιτροπή Αλληλεγγύης για τους Πολιτικούς Κρατούμενους θα είμαστε εναντίον κάθε ανήθικης έρευνας και βασανιστηρίων προς τους πολιτικούς κρατούμενους από την Τουρκία, και τον αγώνα μας για το δικαίωμα θα συνεχίσουμε...


oagonas.blogspot.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου