20.3.14

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ- Η "συμπαράταξη" ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ παρουσιάζει την υποψηφιότητα Μαν.Μάκαρη !!!

 Επίσημη παρουσίαση της υποψηφιότητας του  "πρώην " Νεοδημοκράτη Γιατρού Μανώλη Μάκαρη για την διεκδίκηση του Δήμου Καλαμάτας αύριο το μεσημέρι από την "συμπαράταξη" ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

Η ανακοίνωση από το "Δίκτυο ": 

«Ο επικεφαλής της δημοτικής μας συμπαράταξης , κ. Μανώλης Μάκαρης εκ μέρους της Συντονιστικής Επιτροπής, θα παρουσιάσει το αυτοδιοικητικό - πολιτικό πλαίσιο δράσης της καθώς και της αναγκαιότητας του νικηφόρου εκλογικού στόχου που έχει θέσει αυτή, για να γυρίσει σελίδα ο δήμος Καλαμάτας . 
Η συμπαράταξη μας, θεωρεί ότι οι τοπικές κοινωνίες έχουν ανάγκη από ευρείες συσπειρώσεις που επιδιώκουν τη γόνιμη σύνθεση των απόψεων. 
Συγκροτούμε την εκλογική μας πρόταση με τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου μας, ανεξάρτητα από τον κομματικό χώρο που προέρχονται ή ανήκουν . 
Θα είναι ένας σύγχρονος αυτοδιοικητικός συνδυασμός, με προσανατολισμό να υπηρετεί πιστά το λαϊκό θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης και τα συμφέροντα των συνδημοτών μας , της Καλαμάτας και των Δημοτικών ενοτήτων, Αριος , Αρφαρών και Θουρίας , ενιαία.
 Μαζί μας, σ' αυτή την προσπάθεια, σ΄ αυτή την πρωτοβουλία, είναι καλοδεχούμενος κάθε πολίτης - δημότης .»

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου