22.3.14

Τον πότισε για πλάκα σφηνάκι με απορρυπαντικό και καταδικάστηκε σε 12 μήνες φυλάκιση

Τα σοβαρά προβλήματα υγείας που προκάλεσε σε ένα νεαρό αθλητή του καράτε δίνοντάς του να πιει σφηνάκι που περιείχε... υγρό πιάτων για να γιορτάσει τη νίκη του σε αγώνες του αθλητικού ομίλου Ναυπάκτου, στοίχισαν την καταδίκη της σε 12μηνη φυλάκιση και αποζημίωση ύψους 50.000 ευρώ σε μια μπαργούμαν!

Η νεαρή γυναίκα, που μάλιστα έχει σπουδάσει... νοσηλευτική (!) βρέθηκε κατηγορούμενη μετά από μήνυση που υπέβαλε το θύμα το οποίο, σύμφωνα με το ιατρικό πόρισμα που προσκόμισε ο δικηγόρος του, αντιμετωπίζει βαρύτατες βλάβες στομάχου και δύσπνοια που του προκάλεσαν αναπηρία 20%!

Μάλιστα, τόσο στην ίδια όσο και στη μητέρα της, επιβλήθηκε και ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών με αναστολή επειδή η νεαρή της μεταβίβασε την ακίνητη περιουσία της για να μην κατασχεθεί σε περίπτωση που δεν είχε να πληρώσει το πρόστιμο!

Η υπόθεση εκτυλίχτηκε το 2007, όταν μια παρέα πέντε νεαρών γλεντούσαν τις νίκες τους σε αγώνες καράτε. 

Η κοπέλα πρόσφερε -για πλάκα, όπως ισχυρίστηκε- σε έναν από τους πέντε φίλους ένα σφηνάκι λέγοντάς του πως, αν το πιει, θα του δώσει 50 ευρώ.
Ο 22χρονος -τότε- αθλητής το άρπαξε και το ήπιε, παρά την προσπάθεια της μπαργούμαν να τον αποτρέψει με αποτέλεσμα να υποστεί ανεπανόρθωτη βλάβη!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου