12.2.14

ΜΕΣΣΗΝΙΑ -Πoιοί από τους Έξι δημάρχους θα επανεκλεγούν ; Ποιοι θα …κουνήσουν Μαντήλι ;

Λιγότερες από 100 ημέρες μας χωρίζουν από τις επόμενες δημοτικές εκλογές και έχει φουντώσει η κουβέντα γύρω απο τα πρόσωπα και την δυναμική τους.

Οι εν ενεργεία δήμαρχοι της Μεσσηνίας  θα είναι ΟΛΟΙ και πάλι υποψήφιοι για να διεκδικήσουν μία ακόμα εκλογή (Πενταετία).

Άσχετα από το έργο που προσέφεραν στα 3.5 χρόνια εξουσίας  τους, άπαντες πιστεύουν ότι μπορούν να τα καταφέρουν στην δύσκολη μάχη με τα κόμματα εξουθενωμένα και την κοινωνία στα κάγκελα.

Εννοείται πλέον ότι κανείς δεν μπορεί  να στηριχθεί  αποκλειστικά σε κομματικά χρίσματα ή κομματικούς στρατούς

-Παναγιώτης Νίκας, δήμαρχος Καλαμάτας

Το μετέωρο βήμα του πελαργού … Τα έχει μπερδέψει τόσο πολύ τα πράγματα που και ο ίδιος  ελπίζει σε ένα θαύμα .. παρά τα ανοίγματα  κατά καιρούς σε ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσή Αυγή, οι ελπίδες να επιβιώσει είναι ψαλιδισμένες,  σε συνάρτηση πάντα με το ποιο όνομα θα είναι το ….αντίπαλον δέος

-Στάθης Αναστασόπουλος, δήμαρχος Μεσσήνης

Έχει τον πρώτο λόγο για την επανεκλογή του με τον Σαμπαζιώτη να περιμένει εναγωνίως... στην γωνία ποντάροντας στην ...κακιά στιγμή του αντιπάλου, αλλά τα πάντα  εξαρτώνται  από το πόσο θα τραβήξουν οι υποψηφιότητες Τζώρτζη και Τσώνη

Δημήτρης Καφαντάρης, δήμαρχος Πύλου

Ο εκλογικός περίπατος που διαφαινόταν πριν λίγο καιρό αποκτά χαρακτηριστικά ντέρμπυ μετά  την υποψηφιότητα του Λεωνίδα Φιλιππόπουλου  .

Απρόβλεπτος   παράγοντας οι υποψηφιότητες  Κανάκη – Γιαννόπουλου και τη ζημιά θα προκαλέσουν

-Κώστας Κόλλιας, δήμαρχος Τρυφιλίας.

Θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ ο ίδιος γιατί στην εκλογική μάχη μπαίνουν δυνατά ονόματα  με ερείσματα στις τοπικές κοινωνίες  Κατσίβελας  – Ανδρινόπουλος με την εκλογική μάχη πιθανότατα να κρίνεται στα Φιλιατρά  

-Δημήτρης Γιαννημάρας, δήμαρχος Δυτικής Μάνης. 
Ακόμα δεν φαίνεται στον ορίζοντα ισχυρός αντίπαλος  ,θεωρείται επιτυχημένος αλλά…

-Φίλιππος  Μπάμης, δήμαρχος Οιχαλίας.

Ο δήμος ήταν έξω από τα νερά του ( Άλλο Μελιγαλάς και άλλο...Εκάλη), έχασε νωρίς τον έλεγχο του συνδυασμού του  ,στην εκλογική μάχη μπήκε το «βαρύ όνομα »και άριστου γνώστη της τοπικής αυτοδιοίκησης Σωτήρη Παναγιωτόπουλου, το μόνο που μπορεί να ελπίζει πλέον είναι σε …μία αξιοπρεπή ήττα !!!
Β.Μ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου