12.2.14

ΥΠ.ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ -Στην τελική ευθεία και το ΠΑΣΟΚ…

 ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ν.Ε ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ...ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΑΣΟΚ "ΔΙΝΟΥΝ ΜΑΧΗ " ΓΙΑ ΤΑΤΟΥΛΗ !!!

Στη Χαριλάου Τρικούπη παρά την δυσμενή σημοσκοπικά  θέση στην οποία βρίσκεται το κόμμα ,αισιοδοξούν ότι λόγω και της αυτοδιοκητικής παράδοσης του κόμματος και της πληθώρας στελεχών στο τομέα αυτό, θα καταφέρουν να σώσουν την παρτίδα κερδίζοντας σε 3-4 τουλάχιστον περιφέρειες.
Πρόκειται για:
- την Κρήτη με την εκ νέου υποψηφιότητα του νυν Περιφερειάχη Σταύρου Αρναουτάκη
- την Δυτική Ελλάδα με τον νυν Περιφερειάρχη Απόστολο Κατσιφάρα που θα θέσει και πάλι υποψηφιότητα
- το Νότιο Αιγαίο με τον νυν Περιφερειάρχη Γιάννη Μαχαιρίδη
στην Ανατ. Μακεδονία-Θράκη με τον νυν επίσης Περιφερειάρχη Άρη Γιαννακίδη.

Όσον αφορά την Αττική το ΠΑΣΟΚ αναμένεται να στηρίξει και πάλι τον Γιάννη Σγουρό ενώ δεν αποκλείεται η αντιπεριφερειάρχης και πρώην αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Μαρία Καρακλιούμη να κατέβει ανεξάρτητη.
Στο Βόρειο Αιγαίο ο “πράσινος” Περιφερειάρχης Νάσος Γιακαλής δεν έχει αποκαλύψει ακόμη τις προθέσεις του.
 Ο "κακός χαμός " δείχνει να γίνεται στην Πελοπόννησο όπου είχε εκλεγεί με το χρίσμα του κόμματος και την στήριξη του ΛΑΟΣ ο πρώην ....και πάλι νύν“γαλάζιος” Πέτρος Τατούλης και ενώ οι Ν.Ε της Πελοποννήσου έχουν απορρίψει την υποψηφιότητα του η Ν.Ε Αρκαδίας και ο βουλευτής Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος "δίνουν μάχη"για την επαναστηριξή του "άνευ όρων".
Στη Στερεά Ελλάδα ο επίσης “πράσινος” Περιφερειάρχης Κλέαρχος Περγαντάς βάζει όρους για να συνεχίσει και είναι πολύ πιθανό να αποσυρθεί με άγνωστο προς το παρόν πιθανό διάδοχο.
Στο Ιόνιο, ισχυρό φαβορί θεωρείται η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Άντζελα Γκερέκου με κύκλους της περιοχής να λένε ότι δεν αποκλείεται να στηριχθεί και από τη ΝΔ, ενώ στην Ήπειρο, την Θεσσαλία και την Κεντρική Μακεδονία αναζητούνται υποψήφιοι και πιθανότατα να στηριχθούν υποψήφιοι είτε στο πλαίσιο της κυβερνητικής σύμπραξης με τη ΝΔ, είτε στο πλαίσιο της κεντροαριστεράς.
Υ.Γ. 
ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΑΡΚΑΔΕΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑ  ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ...ΑΠΟΚΟΜΜΑ !!!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου