1.2.14

Γιουχαΐσματα για την… άπιστη σύζυγο!-Έκανε παράνομη σχέση με δύο μπακάληδες και δύο αδέλφια με γραφείο τελετών

Ούτε από τον κεντρικό δρόμο δεν μπορεί να φθάσει τώρα πια στο σπίτι της αφού όλη η γειτονιά έχει καταλάβει τα ερωτικά σκάνδαλά της με επιχειρηματίες γείτονές της και όποτε την βλέπουν μαγαζάτορες ή θαμώνες καφενείου της περιοχής, την… γιουχάρουν! 
Ο λόγος για 38χρονη παντρεμένη και μητέρα ενός 7χρονου παιδιού στην Πάτρα η οποία απ’ ό,τι φαίνεται εκμεταλλεύτηκε το γεγονός της καθημερινής σχεδόν ολοήμερης εργασίας του συζύγου της και άρχισε να δημιουργεί κρυφούς δεσμούς με τον έναν μετά τον άλλον τους επαγγελματίες γείτονές της, διαλύοντας μέχρι και οικογένειες! 
Η αρχή έγινε με τον… μπακάλη της γειτονιάς της. Έναν 35χρονο καλογυμνασμένο ο οποίος «έπεσε» αμέσως στα δίχτυα της. 
Κάποιοι λένε ότι τα βράδια τον συναντούσε μέσα στο κατάστημά του, το οποίο βρίσκεται έναν δρόμο πιο πάνω από το σπίτι της, προσφέροντάς του ερωτικές υπηρεσίες.
 Έδωσε συνέχεια με άλλον συνάδελφό του. Έναν 45χρονο παντρεμένο και πατέρα δύο παιδιών ο οποίος διατηρεί μίνι μάρκετ λίγο πιο μακριά, αλλά στην ίδια συνοικία. 
Και εκεί, τα ίδια απ’ ό,τι λένε οι γείτονες που είχαν πάρει είδηση τα πάντα!
 Όμως δεν αρκέστηκε σε αυτές τις δύο παράνομες σχέσεις της που ήταν καθαρά ερωτικές. Προχώρησε και σε τρίτη και μετά και σε τέταρτη, με δύο… αδέλφια (!) και συνεταίρους στην ίδια επιχείρηση που αναλαμβάνει νεκρώσιμες τελετές. 
Μόνο που σε αυτήν την περίπτωση την… πάτησε καθώς ο ένας αδελφός ανακάλυψε ότι η συγκεκριμένη διατηρούσε σχέση και με τον αδελφό του. 
Η σχέση μεταξύ των αδελφών κυριολεκτικά διαλύθηκε, όμως και οι δύο σχεδόν την προπηλάκισαν ώστε να μην ξαναπατήσει στο γραφείο τους… 

ΠΗΓΗ 

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου