14.2.14

Το ηθικόν, το νόμιμο και ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας

Πέρασε ένα 48/ωρο και ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Αρκαδίας όχι μόνο δε διέψευσε τα δημοσιεύματα για την πρόσληψη του γιου του στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, αλλά ούτε φυσικά παραιτήθηκε.
Θα μου πείτε ότι και τα παιδιά των επωνύμων έχουν δικαίωμα στην εργασία. Συμφωνούμε απόλυτα και το προσυπογράφουμε. 
Το πρόβλημα δεν είναι εκεί.
Η πεντάμηνη πρόσληψη είναι πέρα για πέρα νόμιμη και το παιδί δε φταίει σε τίποτα να δέχεται τα δημοσιογραφικά πυρά αλλά και τα πυρά της κοινωνίας και των χιλιάδων ανέργων.
Που είναι το πρόβλημα, λοιπόν; 
Το πρόβλημα είναι στο λεγόμενο «ηθικό πεδίο».
Άντε ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Αρκαδίας Παναγιώτης Καστανός να πείσει τους συντρόφους του στις άλλες Νομαρχιακές της Πελοποννήσου ότι πίσω από το «Στηρίζουμε Τατούλη» δεν κρύβεται σκοπιμότητα, όταν οι άλλοι είναι σκληρά απέναντι στο σημερινό Περιφερειάρχη.
Άντε να πείσει την πολύπαθη και βαθιά απογοητευμένη βάση του άλλοτε ισχυρού ΠΑΣΟΚ ότι η απόφαση της Νομαρχιακής Αρκαδίας στον πυρήνα της δεν είχε σκοπιμότητα.
Άντε να πείσει τα τατουλικοχτυπημένα πολιτικά στελέχη της Μεσσηνίας ότι η απόφαση αυτή της Νομαρχιακής Αρκαδίας δεν ενέχει σκοπιμότητες. 
Πείθονται πιστεύεις κύριε Παναγιώτη Καστανέ, η Νάντια Γιαννακοπούλου, ο Τάσος Αποστολόπουλος, ο Χρήστος Μαλαπάνης, ο Δημήτρης Κουσελάς και όσοι όλοι κατά καιρούς δέχτηκαν τα λεκτικά πυρά του Περιφερειάρχη ότι λειτουργήσατε αμερόληπτα; 
Σας διαβεβαιώνουμε, σίγουρα όχι…
Δε βλέπετε που ο ΣΥΡΙΖΑ και οι άλλες πολιτικές δυνάμεις τρίβουν τα χέρια τους μετά τη χθεσινή αποκάλυψη.
Καημένο ΠΑΣΟΚ που σε κατάντησαν. Άραγε τι να λέει η Χαριλάου Τρικούπη για όλα αυτά;
Κάποιος, τέλος πάντων πρέπει να πει στο Γραμματέα Παναγιώτη Καστανό ότι η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει να είναι τίμια αλλά να φαίνεται κιόλας… 
Και κάτι ακόμη. 
Η παραίτηση είναι πολλές φορές λύτρωση και για τον ίδιο και για την παράταξη…

Β.Μ.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου