28.2.14

Σύσκεψη για τα φυτοφάρμακα στην Αντιπεριφέρεια Μεσσηνίας !

Για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας και την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος προκύπτει ως ανάγκη, η αντιμετώπιση  του σοβαρού ζητήματος της ανεξέλεγκτης διάθεσης, αλλά και των δυσχερειών που προκύπτουν κατά  τη διαχείριση των κενών συσκευασιών φυτοπροστατευτικών προϊόντων, λόγω ελλιπούς γνώσης των χρηστών και λόγω έλλειψης κατάλληλης υποδομής. 

Για το λόγο αυτό ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας κ. Παναγιώτης Αλευράς προσκαλεί σε σύσκεψη για την ανταλλαγή απόψεων και τη διαμόρφωση ενός πλαισίου δράσης, σχετικά με το σοβαρό αυτό ζήτημα, τους κ.κ. Δημάρχους Ν. Μεσσηνίας, τους κ.κ. αρμόδιους Αντιδημάρχους και Γεωτεχνικούς των Δήμων, το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, το ΤΕΙ Πελοποννήσου, το ΓΕΩΤΕΕ Παράρτημα Δυτ. Ελλάδας & Πελοποννήσου, το Σύλλογο Γεωπόνων Ελευθέρων Επαγγελματιών Μεσσηνίας, τον Αγροτικό Συνεταιρισμό ”ΕΝΩΣΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ”, τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Καλαμάτας και τον  Αγροτικό Σύλλογο Φιλιατρών.

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα, σήμερα  Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 12:00 μ. στην αίθουσα «Π. ΦΩΤΕΑΣ» 4ος όροφος Διοικητηρίου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου