14.2.14

ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ οι τσιγγάνες που νάρκωναν και λήστευαν ηλικιωμένες !!!

Δύο ληστείες και δύο απόπειρες είχε διαπράξει στη Καλαμάτα τον Οκτώβριο και το Δεκέμβριο η τριμελής θηλυκή συμμορία με τις τσιγγάνες που νάρκωναν ηλικιωμένες προσφέροντάς τους χυμούς με υπνωτικό και, όταν έχαναν τις αισθήσεις τους, έκλεβαν από τα σπίτια τους ό,τι πολύτιμο έβρισκαν. Και οι τρεις παραμένουν ασύλληπτες, αν και τα θύματά τους τις έχουν αναγνωρίσει από φωτογραφίες τους.
Πρόκειται για τις Νεκταρία Τσιγκοπούλου 41 χρόνων, από την Αγία Βαρβάρα, τη Μαρία Τσιγκοπούλου 34 χρόνων, από τον Κορυδαλλό και την Ολυμπία Ιορδανίδου 39 χρόνων, από την Πάτρα, σε βάρος των οποίων είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης από τον αρμόδιο εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου για τρεις παρόμοιες ληστείες στην πόλη και τα στοιχεία τους δόθηκαν στη δημοσιότητα με εισαγγελική διάταξη. Παράλληλα ερευνάται η εμπλοκή τους σε άλλες παρόμοιες ληστείες στην Θεσσαλονίκη, την Κατερίνη, τη Λιβαδειά, την Πρέβεζα, την Αθήνα και σε άλλες περιοχές της χώρας.

Μια 78χρονη και μια 86χρονη υποπτεύθηκαν ότι κάτι δεν πάει καλά και αρνήθηκαν να πιούν το χυμό, στον οποίο οι δράστιδες είχαν ρίξει χάπια Bromazepan και Zolpiden, όπως προέκυψε από την εξέταση υπολείμματος στα εργαστήρια της Αστυνομίας. Όμως, μια 84χρονη και μια 81χρονη που δοκίμασαν χρειάστηκε να νοσηλευτούν στο Νοσοκομείο Καλαμάτας! Μάλιστα, τη δεύτερη την ψέκασαν με ναρκωτικό σπρέι για να την υποχρεώσουν να πιεί το χυμό!
Από την τελευταία, οι αδίστακτες τσιγγάνες έκλεψαν ένα κινητό, κοσμήματα και 40 ευρώ, αλλά και δύο κάρτες ανάληψης με τους κωδικούς τους, με τους οποίους η 39χρονη πήγε σε τράπεζα και έκανε ανάληψη 1.720 ευρώ η οποία έχει καταγραφεί από την κάμερα παρακολούθησης του ΑΤΜ! Από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου για το κινητό που έκλεψαν, κάλεσαν μια γυναίκα στην Πρέβεζα, την οποία λήστεψαν την επόμενη ημέρα με την ίδια μέθοδο!


ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου