14.2.14

Ξεκινά αύριο το 2ο Καλαματιανό Καρναβάλι!

Το 2ο Καλαματιανό Καρναβάλι ξεκινά αύριο, για να παρασύρει στους ξέφρενους ρυθμούς του χιλιάδες καρναβαλιστές και ακόμη περισσότερους θεατές. 
Όπως ανέφεραν σήμερα τα μέλη της Καρναβαλικής Επιτροπής, σε συνέντευξη Τύπου, η φετινή δεύτερη διοργάνωση θα είναι πιο πλούσια και με πολύ μεγαλύτερη συμμετοχή απ’ ό,τι πέρυσι, καθώς θα μετάσχουν 49 groupsμε χιλιάδες καρναβαλιστές, τριπλάσιους σε σχέση με το 2013 σύμφωνα με τις εκτιμήσεις αυτής της στιγμής, καθώς όλα τα δεδομένα αναθεωρούνται!
Η αυριανή τελετή έναρξης θα διεξαχθεί στο Ιστορικό Κέντρο, στις 19.00, ενώ το έναυσμα δίνουν τα παιχνίδια για τα Μυστικά της Πριγκήπισσας Ιζαμπώ, που ξεκινούν στις 17.30, στην πλατεία Υπαπαντής.
izampw
Τα Μυστικά της Πριγκήπισσας του Καλαματιανού Καρναβαλιού θα είναι φέτος …ενισχυμένα, καθώς το πρόγραμμα εμπλουτίζεται με Παιχνίδια Σακούλας. Το πρόγραμμα της διαγωνιστικής διαδικασίας για τα Μυστικά της Πριγκήπισσας Ιζαμπώ παρατίθεται εδώ.
Η τελετή έναρξης προβλέπεται φαντασμαγορική, με τη συμμετοχή σχολών χορού της Καλαμάτας και θα την παρουσιάσει ο Νίκος Μουρατίδης, με συμπαρουσιαστές το Γιώργο Κρυπάρο και την Άστρη Μαυρέα.
karnavali karnavali 1
Το 2ο Καλαματιανό Καρναβάλι θα διαρκέσει από τις 15 Φεβρουαρίου μέχρι τις 2 Μαρτίου και περιλαμβάνει ποικιλία εκδηλώσεων, μεταξύ των οποίων και νέες δράσεις όπως η μαντολινάτα – συναυλία με τη Δημοτική Φιλαρμονική Καλαμάτας την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου, καθώς και η νυχτερινή παρέλαση το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου.
Για τον καλύτερο συντονισμό όσων θα μετάσχουν, σήμερα- μετά τη συνέντευξη Τύπου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τους αρχηγούς όλων των groups.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου