1.2.14

ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΕΔΕΡΝΑΝ ....ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ !!!

 ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ !!!

Τελικά ο εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ για την Πελοπόννησο  είναι ο Μεσσήνιος Οδυσσέας Βουδούρης ο άνθρωπος που πριν λίγα χρόνια στην παρέλαση στην Καλαμάτα έφαγε αρκετό ξύλο και από ανθρώπους του ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα με την παρουσία του σημερινού βουλευτή Μεσσηνία του κόμματος Θ.Πετράκου αλλά και του σημερινού γραμματέα Σ.Μωρακέα που ήταν απο τους πρωταγωνιστές.. 
 Aραγε πως θα λένε οι εν λόγω κύριοι τώρα ψηφίστε Βουδούρη;

ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ 

 

 

ΚΑΛΑΜΑΤΑ:Τρέχοντας έφυγαν από την παρέλαση ο Βουδούρης και ο γραμματέας του υπουργείου Υγείας

28/10/2011

 Κυνηγημένοι από διαδηλωτές και πολίτες, που παρακολουθούσαν την παρέλαση, έφυγαν από την εξέδρα των επισήμων  ο βουλευτής Οδυσσέας Βουδούρης και ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Υγείας Γιώργος Κατριβάνος ο οποίος εκπροσωπούσε την κυβέρνηση στις εκδηλώσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Το πρωτόγνωρο περιστατικό έγινε κατά τη διάρκεια της παρέλασης όταν μέλη της "Ανοιχτής Συνέλευσης" μπήκαν στο χώρο και με πανό παρήλασαν.

Φθάνοντας στους επισήμους από την απέναντι πλευρά μπήκαν στο χώρο της παρέλασης άλλοι συγκεντρωμένοι με πανό που φώναζαν συνθήματα κατά της κυβέρνησης και ενωμένοι έκαναν επίθεση στους επισήμους.

Επεσαν ντομάτες και αυγά, έφυγαν καρέκλες και οι πολιτικοί έτρεξαν κυνηγημένοι από τον κόσμο προς τη Σιδηροδρομικού Σταθμού.  

Το κλίμα ήταν έκρυθμο πριν ξεκινήσει η παρέλαση με την έλευση των επισήμων, με αποδοκιμασίες "κλέφτες - κλέφτες" και "προδότες", αλλά και συνθήματα κυρίως προς το πρόσωπο του βουλευτή Οδυσσέα Βουδούρη, του μοναδικού πολιτικού που παρέστη στις εκδηλώσεις.

Μετά τα επεισόδια η παρέλαση συνεχίστηκε με τον κόσμο και με "αγανακτισμένους" στο χώρο των επισήμων, μαζί με το δήμαρχο Καλαμάτας και τους στρατιωτικούς.



πηγή

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου