10.1.14

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - Ενημέρωση επιχειρήσεων της πόλης για προβολή μέσα από το Καλαματιανό Καρναβάλι.

 Παρακαλούμε όπως όσες επιχειρήσεις (ξενοδοχειακές μονάδες, εμπορικές επιχειρήσεις, καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, επιχειρήσεις ενέργειας, επιχειρήσεις τηλεφωνίας κτλ.), αντιπροσωπείες και γενικά μέλη του επιχειρηματικόυ κόσμου της πόλης μας που  θέλουν να προβληθούν μέσα από τις δράσεις και τα διαφημιστικά προγράμματα του Καλαματιανού Καρναβαλιού να επικοινωνήσουν έως την Κυριακή 12-01-2014 και ώρα 21.00 με τον υπεύθυνο Κο Κουρή Νικόλαο στο τηλ. 6944360670 ή στο email kalkarnavali@yahoo.gr.
 Το διαφημιστικό πρόγραμμα που έχει καταρτίσει η Καρναβαλική Επιτροπή για το 2014 περιλαμβάνει πολλαπλές εκδόσεις περιοδικού, σημεία και ενέργειες προώθησης εντός και εκτός του νομού Μεσσηνίας, συνεργασία με τοπικά, περιφερειακά και πανελλήνιας εμβέλειας ΜΜΕ και αποτελεί τη μέγιστη δυνατότητα προβολής για επιχειρήσεις με εξωστρέφεια οι οποίες θα απολαύσουν το μεγάλο όγκο επισκεπτών-τουριστών στην πόλη μας την περίοδο του Καλαματιανού Καρναβαλιού.
 Σας περιμένουμε όλους να στηρίξουμε όλοι μαζί το Καλαματιανό Καρναβάλι, να στηρίξουμε την πόλη μας και να δημιουργήσουμε από κοινού θέσεις απασχόλησης για τους συνδημότες μας.

Με εκτίμηση,
Καρναβαλική επιτροπή

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου