30.1.14

ΚΑΛΑΜΑΤΑ-Εκδήλωση για την ψυχική υγεία

Ο Σύλλογος Ψυχικής Υγείας της Πάτρας (Σ.Ο.Ψ.Υ.) διοργανώνει ημερίδα, αύριο Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 18.00 έως 20.30, στο αμφιθέατρο του ΟΑΕΔ, οδός Αριστομένους 95, με θέμα: 
 «Ευαισθητοποίηση και ενημέρωση τοπικών κοινωνιών για το θεσμό των προγραμμάτων φιλοξενουσών οικογενειών για άτομα με προβλήματα ψυχικής υγείας».
Η ημερίδα διεξάγεται στο πλαίσιο υλοποίησης του υποέργου 2, της Πράξης με MIS 371373, του Άξονα Προτεραιότητας 13 - Εδραίωση της μεταρρύθμισης στον Τομέα Ψυχικής Υγείας, Ανάπτυξη της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και προάσπιση της Δημόσιας Υγείας του πληθυσμού στις 8 περιφέρειες σύγκλισης του Ε.Π. "Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού" και με τίτλο: 
"Δράσεις υποστήριξης για την υλοποίηση προγραμμάτων φιλοξενουσών οικογενειών στην 6η Υγειονομική Περιφέρεια για την εδραίωση της ψυχιατρικής μεταρρύθμισης".
Συντονίστρια  και ομιλήτρια στην ημερίδα θα είναι η πρόεδρος του Σο.Ψ.Υ. Πάτρας Αγγελική Τριανταφύλλου, ενώ η ομάδα των ομιλητών συμπληρώνεται από τον Μανόλη Μέντη, κοινωνικό λειτουργό - επιστημονικά υπεύθυνο της Πράξης 371373 και την Ειρήνη Κρανιά, ψυχολόγο.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου