18.1.14

''Θα μετακομίσω στο Παρίσι εάν εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ και θα κάνω αντίσταση στη Χούντα της Αριστεράς

- Μοιάζουν ο ΣΥΡΙΖΑ με τη Χρυσή Αυγή δηλώνει η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, που επιτίθεται προσωπικά στον Τσίπρα
- ''Θα κάνω αντίσταση από το Παρίσι εάν και δεν ξέρω Γαλλικά'' δηλώνει η Αλ Σάλεχ που δουλεύει χωρίς να πληρώνεται στον Τομέα Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ
- ''Κάθομαι από το πρωί έως το βράδυ στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ γιατί στην πολυκατοικία μου δεν βάζουν πετρέλαιο και παγώνω''
- ''Δεν θέλω να ξαναγυρίσουμε στη δραχμή και τη φτώχεια, θα γίνει η Ελλάδα Αφρική''
''Θα μεταναστεύσω εαν εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ και θα κάνω αντίσταση από το Παρίσι κατά της Χούντας της Αριστεράς, αν και τα Γαλλικά μου είναι χάλια'' δηλώνει η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, που προσθέτει ότι παρόμοια επιχειρήματα έχουν ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσή Αυγή.
Σε συνέντευξη της στην Ελευθεροτυπία η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ εκτιμάει πως δικαίως ο Βενιζέλος κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για εκτσογλανισμό της κοινωνίας.
''Γιατί να μη το πει; Οταν δεις τα βίντεο της Χρυσής Αυγής, όταν βλέπεις τα επιχειρήματα που χρησιμοποιούν, βλέπεις με τρόμο σχεδόν ότι μοιάζουν με εκείνα του ΣΥΡΙΖΑ''.

Η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ δηλώνει πως μέχρι το 2010 και τα γεγονότα της Marfin ανήκε στον Συνασπισμό και πως τότε αποφάσισε να ''μετακομίσει'' στο ΠΑΣΟΚ.

Η πρωην ηθοποιός, και γνωστή και από τις αισθησιακές φωτογραφίσεις της, πιστεύει πως οι χειρότεροι του ΠΑΣΟΚ πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ και πως ο Έλληνας είναι έξυπνος και βλέποντας πως επειδή δεν έχουμε ξεπεράσει την κρίση δεν θα ρισκάρει να ψηφίσει τον Τσίπρα.

''Θα πεινάσουμε αν πάμε στη δραχμή, η Ελλάδα θα γυρίσει στη φτώχεια και θα γίνει Αφρική'' δηλώνει προσθέτοντας πως ο πατέρας της ήταν Άραβας οδοντίατρος και αριστερός.

Η ίδια όπως λέει τα βγάζει πολύ δύσκολα αφού δεν πληρώνεται από το ΠΑΣΟΚ, στο οποίο ξημεροβραδιάζεται γιατί στην πολυκατοικία της δεν βάζουν πετρέλαιο και παγώνει στο διαμέρισμα της.
newsit.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου