11.1.14

Παγώνουν τα οικογενειακά επιδόματα

Παγώνουν τα οικογενειακά επιδόματα Υπομονή μέχρι το τέλος Ιουνίου, οπότε λήγει η προθεσμία για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων, θα πρέπει να κάνουν οι δικαιούχοι οικογενειακών επιδομάτων. 
Η καθυστέρηση των πρώτων δόσεων οφείλεται στους ελέγχους που απαιτούνται ώστε να διαπιστωθεί αν υπάρχουν τα εισοδηματικά κριτήρια που έχουν νομοθετηθεί.

Μετά την υποβολή των νέων φορολογικών δηλώσεων θα ξεκινήσει η καταβολή των οικογενειακών επιδομάτων σε περίπου 700.000 δικαιούχους με τουλάχιστον ένα παιδί. Δηλαδή η καταβολή των επιδομάτων «παγώνει» έως ότου υποβληθούν οι φορολογικές δηλώσεις και ελεγχθεί το κατά πόσο πληρούνται τα εισοδηματικά και οικογενειακά κριτήρια για τη φετινή χρονιά.
Λαμβάνοντας υπόψη πως οι φορολογικές δηλώσεις θα υποβάλλονται φέτος από τα τέλη Μαρτίου έως και τον Ιούνιο, είναι εμφανές πως η μεγάλη πλειοψηφία των δικαιούχων θα πρέπει να κάνει... υπομονή μέχρι το καλοκαίρι για να εισπράξει την οικονομική ενίσχυση. Οι συγκεκριμένοι δικαιούχοι θα πάρουν μαζί την πρώτη και τη δεύτερη δόση στο τέλος Ιουνίου και στη συνέχεια θα πάρουν ακόμα δύο δόσεις μέχρι το τέλος του έτους.
  • Λεπτομέρειες στην έντυπη έκδοση του «Εθνους»

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου